robot Публикувано Декември 17 Публикувано Декември 17 преди 15 часа, niksan76 написа: Само аз ли не я разбирам тази опция? Изредих всички варианти, но разлика не виждам. Екрана не присветва, само светкавицата. 🤪 И за мен няма смисъл наистина, освен ако не гледаш постоянно към телефона, тогава се вижда премигването, но то така или иначе екрана си светва при нотификации. Все пак може и да върши работа за хора със затруднения в зрението. Иначе вчера като тествахме с разни хора това, видях че доста от тях не знаят, че има бързо връщане назад в настройките и други апове, като задържиш Back бутона, и ти излизат отделните стъпки назад до най-първата - доста полезно, ако някой не го знае 3 1 Цитирай
Иван Димов Публикувано Декември 19 Публикувано Декември 19 Днес забелязах, че при 26.1 са махнали опцията Face Time обаждания в контактите, които използват Iphone! Тоест, до сега като търся запаметен контакт и ако абоната е с Iphone, под номера имаше опция Face Time, а сега я няма!! Много тъпо, така ли е и при вас? Цитирай
Иван Димов Публикувано Декември 19 Публикувано Декември 19 преди 37 минути, gogi6 написа: Да, така излиза опцията но е доста тъпо! Трябва да знаеш кой ползва айфон!😡 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 19 Публикувано Декември 19 Ако няма Face Time, изобщо няма да ти излезе като опция. Цитирай
Иван Димов Публикувано Декември 19 Публикувано Декември 19 преди 7 минути, gogi6 написа: Ако няма Face Time, изобщо няма да ти излезе като опция. Ясно е това но трябва да гадаеш кой е с айфон за да му звъннеш чрез Face Time като задържиш върху контакта!😡А преди беше като цъкнеш на контакта да го набереш и ти излизаше опцията. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 19 Публикувано Декември 19 Не разбирам?! Опцията сега излиза като задържиш върху контакта! Каква е разликата? Задържаш и разбираш има ли FaceTime , или не. 1 Цитирай
robot Публикувано Декември 19 Публикувано Декември 19 @Иван Димов Още си го има, ако имаш предвид това с иконките до контактите - излиза при търсене в контактите - ако има такава за видео, значи има FaceTime Иначе и при клик на контакт, ако има Facetime и всякакви други опции за видео, си излизат - пак при търсене 2 Цитирай
Иван Димов Публикувано Декември 19 Публикувано Декември 19 преди 12 часа, robot написа: @Иван Димов Още си го има, ако имаш предвид това с иконките до контактите - излиза при търсене в контактите - ако има такава за видео, значи има FaceTime Иначе и при клик на контакт, ако има Facetime и всякакви други опции за видео, си излизат - пак при търсене Пич, как го правиш този изглед на контактите, при мен е съвсем друг!!!??? преди 5 часа, Иван Димов написа: Пич, как го правиш този изглед на контактите, при мен е съвсем друг!!!??? Е така са при мен: Ето за този екран говоря! Контакта е с айфон, как да го видиш, че е така, освен ако не хвърлиш боб!😳. Преди под номера пишеше Face Time, а сега т….ци!!! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 19 Публикувано Декември 19 Робота е с 15-ка, аз с 12-ка, ти с 14-ка и при мен е както при теб. Но, със задържане излизат опции по какво да звъннеш. Вероятно и моделът има значение. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 20 Публикувано Декември 20 Аз съм с 16-ка и при мен го няма, ама честно казано не помня кога последно го имаше, защото съм си извела уиджет с най-използваните номера и от там звъня или от последно избрани, а като се наложи директно търся някой и не гледам изгледа. Може би зависи къде са номерата, мойте са в gmail. Цитирай
simba4 Публикувано Декември 20 Публикувано Декември 20 Има го, ако минете на unified view!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано Декември 20 Публикувано Декември 20 С Unified view просто се променя визията на Phone аппа - и се обединяват двата таба - Скорошни обаждания и Любими. Иначе това, което аз показах горе е при търсене, както написах - като цъкнете бутона за търсене долу, и почнете да пишете име - ако някой е с айфон и си е пуснал FaceTime - до неговото име си излиза иконка за видео разговор а вторият скрийншот от предишният ми пост, е при търсене в Spotlight - аз обикновено така си търся хората, като трябва да им пиша, звъня и т.н., защото ми е най-бързо и лесно - и тук също веднага може да цъкнете бутона за видео разговор, ако има такъв И последно - не знам дали знаете но най-лесен начин да разберете кой има айфон, и активирани Messages и FaceTime - е като почнете да търсите двата аппа - там направо си излизат хората с определен цвят: - тези със син цвят имат айфон, и активирани Messages и FaceTime - тези със зелен нямат, или е някой с айфон, който умишлено е спрял Messages и FaceTime 3 Цитирай
simba4 Публикувано Декември 20 Публикувано Декември 20 Долу в дясно нямаш търсене ако не си на unified view! Със 17 Pro съм и при мен е така само в unified view. С 26.2 съм. Цитирай
robot Публикувано Декември 20 Публикувано Декември 20 Да, но търсачката пак си я имат по същия начин, когато са в Скорошни обаждания или Recent. Дали е горе или като бутон долу - връща резултатите по един и същ начин. Моделът телефон няма значение в случая, стига да е ъпдейтнат до iOS 26 - при Classic изгледа - търсачката ти е в Recent като дръпнеш надолу, а в Unified - като бутон долу, но резултатите от търсене са едни и същи. Това е едно и също за всичките версии на iOS 26 - и чистата и 26.1 и 26.2. Цитирай
simba4 Публикувано Декември 20 Публикувано Декември 20 Има друга настройка накъде затова, при мен се появява само във unified view!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано Декември 20 Публикувано Декември 20 Ако имаш предвид, че търсачката не се появява в Classic View, трябва да "дръпнеш" надолу, докато си в Recent таба, и ще ти се появи. Цитирай
simba4 Публикувано Декември 20 Публикувано Декември 20 Говорим явно за различни неща, във класик на recents това което го казваш го има а във обединения изглед го има в общата търсачка, затова се подвеждаме.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа Не знам каква е причината, но най-после и при мен се появи този "бъг" от вайбър, след ъпдейта на iOS 26. От първият скрийншот ми се стори странно незавършено първото съобщение, и тъкмо щях да пиша за уточнение, но се показа липсващата част като се върнах назад и пак отворих чата. Направо им писах на съпорта, макар че поне в аппстора няколко пъти им е писано, или не могат да го оправят, или не могат да възпроизведат бъга при тях. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.