dessyteneva Публикувано преди 19 часа Публикувано преди 19 часа Извинявам се, знам че като напиша цифра се бъгва тапата, но не знаех за снимки. Цитирай
robot Публикувано преди 13 часа Публикувано преди 13 часа Снощи от Apple пуснаха и RC билда на iOS 26.4, и за съжаление се потвърди че ъпдейта на Сири се отлага поне до iOS 24.5, а най-вероятно и до iOS 27. Иначе бил фикснат проблема с клавиатурата при някои хора, някой вече инсталирал ли го е да потвърди? Цитирай
kal1ch Публикувано преди 8 часа Публикувано преди 8 часа Тоя Сири ъпдейт ще го влачат до iOS 28 като гледам темповете на развитие. Цитирай
germana Публикувано преди 5 часа Публикувано преди 5 часа Аз си мисля, че със сигурност няма да го видим в iOS 26. Най-рано на есен, пък, ако загатнат пак на WWDC26 за него, ще е добре, ама дали ще рискуват отново не знам. Цитирай
simba4 Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа В 26.4 оправиха губенето на думи в изречение при приложенията за комуникация! Бързо работят Sent from my iPhone 17 Pro using Tapatalk Pro! 1 Цитирай
robot Публикувано преди 52 минути Публикувано преди 52 минути преди 4 часа, germana написа: Аз си мисля, че със сигурност няма да го видим в iOS 26. Най-рано на есен, пък, ако загатнат пак на WWDC26 за него, ще е добре, ама дали ще рискуват отново не знам. Вероятно да, въпреки че доста работа е свършена вече. Ето къде искам да видя развитието на Apple Intelligence. Всеки интерфейс на приложение, адресируем от вградени променливи. Вече видяхме първия пример в „Използване на модел на смесен текст и богати променливи“ (звучи ужасно на не-английски). Този текстов интерфейс е начинът, по който Siri трябва да работи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.