londongunner Публикувано преди 14 часа Публикувано преди 14 часа Здравейте преди някокло дни на жена ми на макбука се появи проблем с тракпада, натискаш където и да е и няма реакция , понякога реагира но с коренно различно от това което съм натиснал. В 99% се използва с мишка но и с нея е същото ,кликам върху икона и никаква реакция ( пробвах няколко мишки ). Единствено успях като влезнах през Anydesk да имам контрол върху мишката ( работната, не тази на макбука). Снощи го преинсталирах, но дори и в рековъри нито мишката нито тракпада работеха, чрез клавиатурата с таб и ентер успях да направя чиста инсталация , отново без успех. Някаква идея как да процедирам ? Цитирай
MacIlian Публикувано преди 13 часа Публикувано преди 13 часа Здравей, една от вероятните причини е батерията да е надула и да притиска тракпада, ако е така е за смяна или в краен случай с много остра игла, много внимателно една-две дупчици на повърхността на батерията колкото са изпусне насъбралия се газ, но без иглата да влиза на вътре, за да не стане късо... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано преди 5 часа Публикувано преди 5 часа ...и т'ва се прави вън, че газът не е благ за дишане. Цитирай
robot Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа Ако проблема с тракпада идва от бетерията, тогава би трябвало мишката да работи ок - поне така мисля. @londongunner според мен, за да изключиш дали проблема е софтуерен, може да дублираш екрана на мака към айпада си, и там с тач ако всичко си работи, значи е нещо хардуерно от самия мак - само предположение. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.