Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Проблем с Track pad MacbookPro 2015

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте преди някокло дни на жена ми на макбука се появи проблем с тракпада, натискаш където и да е и няма реакция , понякога реагира но с коренно различно от това което съм натиснал. В 99% се използва с мишка но и с нея е същото ,кликам върху икона и никаква реакция ( пробвах няколко мишки ). Единствено успях като влезнах през Anydesk да имам контрол върху мишката ( работната, не тази на макбука).
Снощи го преинсталирах, но дори и в рековъри нито мишката нито тракпада работеха, чрез клавиатурата с таб и ентер успях да направя чиста инсталация , отново без успех.
Някаква идея как да процедирам ?

Публикувано

Здравей, една от вероятните причини е батерията да е надула и да притиска тракпада, ако е така е за смяна или в краен случай с много остра игла, много внимателно една-две дупчици на повърхността на батерията колкото са изпусне насъбралия се газ, но без иглата да влиза на вътре, за да не стане късо...

Публикувано

...и т'ва се прави вън, че газът не е благ за дишане.

Публикувано

Ако проблема с тракпада идва от бетерията, тогава би трябвало мишката да работи ок - поне така мисля.

@londongunner според мен, за да изключиш дали проблема е софтуерен, може да дублираш екрана на мака към айпада си, и там с тач ако всичко си работи, значи е нещо хардуерно от самия мак - само предположение.

image.thumb.png.40caf72f4f8d2c90c288f6e3bc4db6b2.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   1 потребител

• stangen
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...