ne4o Публикувано Вторник в 17:46 Публикувано Вторник в 17:46 Преди 1,5 г си пренесох тел. номер от Виваком, на Йетел и вероятно в това е проблема. Говорих с по-високо ниво служител от техническия отдел и казва, че проблема е в Google и съм склонен да им вярвам, защото от всички други получавам верификационен код. Четох в нета, че има доста хора със същия проблем. Не съм се логнал никъде с тези акаунти( 2 бр са) и не мога да променя настройките за верификация. Имам единствено активни gmail в мейл клиента на айфона, но от там нямам достъп до акаунта си. Опитах с ресет на парола и ми писаха , че до месец ще я ресетнат. Обаче мейлите са активни и след като поличих един, от Гугъл ми писаха, че след като имам достъп до мейла си, отменят ресета на паролата и стана Параграф 22. Създадох нов акаунт в Гугъл ( без двустъпкова верификация), след съвет в един англоезичен форум, за да мога да пиша на съпорта за проблема, но вече месец нямам отговор. Някакви идеи ? Цитирай
robot Публикувано Вторник в 20:57 Публикувано Вторник в 20:57 (редактирано) За текущият акаунт няма да стане, щом нямаш достъп до него, но за новите по-добре използвай Google Authenticator аппа, вместо телефони, СМСте вече не са сигурен и надежден метод за двуфакторна верификация. Също се логни на поне две устройства и ползвай passkeys, не пароли където можеш - Create a Passkey to Log Into Your Google Account - Google Лека полека СМСте и паролите ще отпадат, като стара и ненадеждна технология Отделно, н гугъл акаунта имаш едни бекъп кодове, тях си ги запази някъде, където само ти имаш достъп. Редактирано Вторник в 21:00 от robot 1 Цитирай
ne4o Публикувано преди 22 часа Автор Публикувано преди 22 часа Наясно съм с алтернативите на двустъпковата верификация. Отдавна съм свил употребата на Гугълските услуги, на възможния минимум. Затова и не съм се логнал никъде с тези акаунти. Единствено ползвам мейлите, за маловажни контакти, където е необходима регистрация. На единия акаунт имам стари снимки, които не съм прехвърлил и за тях ми е дерт. Цитирай
Alxx® Публикувано преди 13 часа Публикувано преди 13 часа преди 22 часа, robot написа: Отделно, н гугъл акаунта имаш едни бекъп кодове, тях си ги запази някъде, където само ти имаш достъп. Някъде...където имаш достъп с...парола. Тъп начин да влачиш повече от едно устройство с един акаунт, сакън да не те изпуснат в мрежата. Драги другарчета, правете си локални бази данни и берете лайката на техно гигантите. Не е скъпо. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.