Grievous Публикувано Май 29, 2010 Публикувано Май 29, 2010 Теглите, разархивирате и поставяте в Library/Themes или вашата тема според папките. В архива е включен и слайдера. Активирате от Winterboard. Download Download Download 1 Цитирай
redalHrisi Публикувано Юни 2, 2010 Публикувано Юни 2, 2010 Само един въпрос как да махна моя часовник защото ми излиза върху този от темата? И как мога да изтрия надписа "Slide to Unlock" защото ми излиза отгоре. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 2, 2010 Публикувано Юни 2, 2010 Първото с Clock Hide oт Cydia например... А второто с четене: http://bgiphone.com/showthread.php/86-Промяна-на-облика-на-OS-X-Mobile-чрез-WinterBoard. 1 Цитирай
redalHrisi Публикувано Юни 2, 2010 Публикувано Юни 2, 2010 Последен въпрос как има толкова много рам аз повече от 60мб рам нямам ? Цитирай
Grievous Публикувано Юни 2, 2010 Автор Публикувано Юни 2, 2010 3GS приятелю, 3GS. Освобождаване на място на малкия дял на iPhone Цитирай
redalHrisi Публикувано Юни 2, 2010 Публикувано Юни 2, 2010 А вярно не забелязах извинявайте за глупавия въпрос. Цитирай
hayden Публикувано Септември 10, 2011 Публикувано Септември 10, 2011 някои може лид а ми каже от каде да дръпна слайдера защото исакм да си сменя стндартният слайдер Цитирай
Yordan Minev Публикувано Януари 24, 2012 Публикувано Януари 24, 2012 LS Live Weather Много добра тема, с анимиран фон и снимките се сменят според времето. Нагласил съм го за Пловдив и съм написал дните и месеците на кирилица, виждате ефекта. http://dox.bg/files/dw?a=b3e6beef6c <-- Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Сряда 08.02.12. 1 Цитирай
ddk Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 (редактирано) НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДНО МНЕНИЕ! Много добре изглежда, само че като сменя кода на града от BUXX0004 (Пловдив) на BUXX0001 (Бургас) -> деня от седмицата и месеца стават на маймуница. Ако някой, който и да е, ме светне, как, като промениш само 1 число се бъгват и шрифтовете - има една цаца с картофки като дойде до Бургас. Честно... Нямам думи. Редактирано Февруари 1, 2012 от Grievous Цитати, цитати! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.