Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Event Awe Dropping - iPhone 17

Recommended Posts

Публикувано

image.thumb.jpeg.60e81136513c5ec4b8bc001c41c20a9d.jpeg

Apple изпрати покани за специално събитие на 9 септември в Apple Park, където се очаква да бъде представена новата линия iPhone 17 под надслов „Awe dropping“. Събитието ще започне в 10:00 ч. тихоокеанско време и ще бъде излъчено на живо, като избрани гости ще го наблюдават в Steve Jobs Theater. Според слухове, iPhone 17 ще включва ултратънък модел „iPhone 17 Air“, който ще замени Plus версията, както и редизайн на Pro моделите с хоризонтална камера и алуминиева рамка вместо титан. Очакват се нови чипове A19 и 12GB RAM за повечето модели. Наред с телефоните, Apple вероятно ще покаже и следващото поколение Apple Watch. Вероятна дата за пускане в магазините е 19 септември.

Публикувано

Да, тази година се очакват интересни подобрения и нови попълнения.

Само една малка корекция - събитието ще е в 20 ч. местно време при нас, добавих го и в нашия календар

Публикувано

Тази година обмислям ъпгрейд. Само се чудя дали да скоча на новия тънък модел, или да си продължа с про. Да видим какво ще обявят. :) 

Публикувано

Бих се зарадвал ако има нов модел на AirPods Pro.

Публикувано (редактирано)

image.thumb.png.f0e30e12ec36ff95f77ee44cb2d900f0.png

Очакват се AirPods Pro 3 с нови Health features.

За iPhone 17 Air най-вероятно ще престават и външна MagSafe батерия. Очаква се модела да е с модема от 16e, за по-добър battery management, но въпреки това капацитета на батерията ще е ограничен. Живота на батерията ще съответства на iPhone mini.

Редактирано от ML16
Публикувано

Аа, пропуснах и да пусна закачка относно заглавието на темата - не очакваме ли iPhone 26? ;) 

Публикувано (редактирано)
преди 23 часа, robot написа:

Да, тази година се очакват интересни подобрения и нови попълнения.

Само една малка корекция - събитието ще е в 20 ч. местно време при нас, добавих го и в нашия календар

Кое му е интересното не разбрах? Че са сложили цяла плочка да грози само за да кажат - вижте ни променихме дизайна без никаква функционалност? Че са махнали титана? Ram 12GB чудо голямо!  Че всичко друго си остава непроменено - леко ще бутнат батерията нагоре и това ще  е...

Редактирано от Viiipeer
Публикувано

Имам леки надежди за ултра 3 часовника, че ще е с по-добра батерия и ще мога да го заменя за първата ултра2ка. Другото не ми е интересно. 

Публикувано
преди 3 часа, Viiipeer написа:

Кое му е интересното не разбрах? Че са сложили цяла плочка да грози само за да кажат - вижте ни променихме дизайна без никаква функционалност? Че са махнали титана? Ram 12GB чудо голямо!  Че всичко друго си остава непроменено - леко ще бутнат батерията нагоре и това ще  е...

Всъщност цялата плочка изглежда доста добре според мен, хем запазва уникалното разположение на камерите, единствено успешно постигнато от епъл - всяка на еднакво разстояние една от другата - като равностранен триъгълник (така се постига супер плавна смяна между отделните камери), и хем внася свежа промяна, която не е само визуална, а и практическа - заради по-голяма перископна камера.

Image

Публикувано

От всичко изтекло до сега, най-много ми харесва оранжевия цвят. За съжаление няма да сменям тази година, тъй като преди няколко месеца взех 16 Pro, но иначе бих избрала точно този цвят. Дано и на живо да изглежда така свеж.

Публикувано

Колкото и яко да изглежда оранжевия, камера бутона ме отказва. Ще чакам 18 без бутон евентуално. 😆

Публикувано
преди 5 минути, penmark написа:

Колкото и яко да изглежда оранжевия, камера бутона ме отказва. Ще чакам 18 без бутон евентуално. 😆

+1 Същата работа. Отделно това че са направили плочката с камерите по-голяма с нищо не допринася за по-доброто качество на същите, за разлика от  Huawei итн. Където можеха да сложат vario-lens.... Така че, живи и здрави от 15-ка повече има смисъл да се скочи на бъдещия следващ 18 Pro Max итн.

Публикувано

Нищо не е сигурно, докато не излезе официално, но по едно време имаше слухове за 2ри бутон до този на камерата, но изтеклите кейсове не показват такъв.

Иначе за айфон напълно без бутони, аз бих чакал юбилейния iPhone 20, който уж ще е с изцяло стъклен дизайн и извит дисплей, и вместо бутони ще има "чувствителни зони", разбира се с цялата условност на толкава ранна информация.

image.thumb.png.c93b1c89149d70a8d41cf091a823ae9e.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   1 потребител

• skpavlov
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...