ML16 Публикувано Сряда в 05:07 Автор Публикувано Сряда в 05:07 AirPods Pro 3 Новото поколение AirPods Pro е може би най-големият скок за слушалките на Apple от първата Pro версия насам. Акцентът пада върху три основни подобрения – звук, интелигентни функции и удобство. Шумопотискането е изцяло преработено и вече използва нови алгоритми в комбинация с по-чувствителни микрофони, което позволява още по-ефективно изолиране на околната среда. Transparency режимът също е усъвършенстван – гласовете звучат по-естествено, а шумът от градската среда се филтрира по-умно, така че да чуваш важното, без да губиш фокус върху музиката. Голямата новост е функцията live translation. При свързване с iPhone, AirPods Pro 3 могат в реално време да превеждат разговори на различни езици. Това работи както при директна комуникация лице в лице, така и при видео разговори, което отваря огромни възможности за пътуващи и международен бизнес. От гледна точка на комфорта, Apple вече предлага пет размера на силиконовите накрайници, така че почти всеки може да намери перфектното прилягане. Това не само повишава удобството, но и подобрява изолацията на звука. Качеството на звука е съществено подобрено – драйверите са нови, с по-мощен бас и по-ясни високи честоти, а пространственият звук (Spatial Audio) е още по-реалистичен благодарение на по-прецизно проследяване на движението на главата. Батерията също е оптимизирана – до 8 часа слушане с едно зареждане (или 6 часа с включено шумопотискане и превод), а с кутията времето се удължава до над 30 часа. Кутията вече поддържа USB-C, MagSafe и дори двупосочен звук за лесно откриване чрез Find My. 5 Цитирай
ne4o Публикувано Сряда в 06:33 Публикувано Сряда в 06:33 Тази година ни изненадоха, като пускат, нови функции на по-стари устройства. Превода на живо ще се поддържа и от AirPods 4 и AirPods Pro 2. Разбира се, за това е необходим телефон с Apple Intelligence. Apple Watch 9 , 10 u Ultra2, ще получат функцията “Откриване на хипертония”. Да се не надяваш. 6 Цитирай
robot Публикувано Сряда в 07:07 Публикувано Сряда в 07:07 преди 39 минути, Viiipeer написа: Ами ако не съм заслепен като те iSheep oфффцца може и да се светнеш без да я тестваш... Ама така е като се гледа повърхностно и не се вниква в нещата...... Xiaomi, Huawei вкарват близо инчови сензори на перископа, тея си кретат на 1/2.6,... сензор и се правят на много специални като издуват ненужно така нареченото плато. За олигофрени са написали сега вече имате цели осем обектива... Това ако не е подигравка, не знам какво е. Айде със здраве! Банвайте ме не ме интересува тук здраво мислещи хора няма! Човек, предупреждавам те само за езика ти, пиши нормално, без да обиждаш хората тук. Иначе всеки има право на мнение, и да харесва или да не харесва даден продукт, да критикува или хвали, и всеки си дава парите за каквото реши че ще му върши работа. И това може да го кажеш с нормален език, без обиди. Трябва да разбереш, че Айфон и ios работят различно от андроид, и както се е видяло през годините и със стотици тестове и ревюта, напомпаният хардуер на андроидите не превъзхожда повече айфон. Примерно 200 мп камера не прави по-добри снимки от 12 или 48, и може да изгледаш доста ревюта за това, има значение големината на сензора, стабилизацията, f-stop, лещите, софтуера и т.н. Същото важи и за рамта, процесора и всичко общо взето. И тази тема не е мястото за това, както казаха и другите колеги 8 Цитирай
kal1ch Публикувано Сряда в 08:36 Публикувано Сряда в 08:36 @Viiipeer какво изобщо правиш в този форум? Бройте ме към овцете - в петък ще си поръчам един оранжев Pro Max. Пък нека ми е калпава телефото камерата. 8 Цитирай
mirror Публикувано Сряда в 09:09 Публикувано Сряда в 09:09 Аз съм в дилема, дали да си остана с 14 pro max или да скоча на 17, 17 air или 17 pro max. Яд ме е, че 17 pro max за европа е с nano sim, а това означава по-малка батерия. В крайна сметйа тия сим карти трябва да отпаднат. Цитирай
robot Публикувано Сряда в 10:12 Публикувано Сряда в 10:12 Аз от 15ПМ за момента не мисля да ъпгрейдвам, като цяло ми допадат ъпгрейдите, но лично за мен не са такива, че да ми се иска нов тел. @mirror да, и аз се чудя защо вече не слагат само е-сим навсякъде, физическата няма предимства пред е-сим вече, но вероятно и това ще стане след година-две. Лично за мен, обикновения не-про айфон а има най-голям ъпгрейд тази година, в сравнение с предишните, много хора искаха 120 херца опресняване на дисплея, въпреки че за мен не е голям плюс. Сравнявал съм различни дисплеи и на айфони и на андроиди с висока честота на опресняване и такива с 60, и реално не виждам никаква разлика, а мои приятели виждат, 2 Цитирай
mirror Публикувано Сряда в 10:51 Публикувано Сряда в 10:51 Ако намеря щатски ще си взема 17 pro max. 1 Цитирай
Viiipeer Публикувано Сряда в 11:05 Публикувано Сряда в 11:05 преди 2 часа, kal1ch написа: @Viiipeer какво изобщо правиш в този форум? Бройте ме към овцете - в петък ще си поръчам един оранжев Pro Max. Пък нека ми е калпава телефото камерата. Със здраве да го ползвате! И после да кажете какъв връх в прогреса е! Цитирай
skpavlov Публикувано Сряда в 11:37 Публикувано Сряда в 11:37 Определено Air е моя. Нямам търпение да го пуснат в продажба, Но! Само това малко ме разочарова... USB Type-C 2.0. Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e/7, tri-band, hotspot Bluetooth 6.0, A2DP, LE Positioning GPS, GALILEO, GLONASS, QZSS, BDS, NavIC NFC Yes Radio No USB USB Type-C 2.0 Цитирай
mirror Публикувано Сряда в 11:45 Публикувано Сряда в 11:45 @skpavlov, няма поддръжка на дисплей порт, което за мен лично е минус. 1 Цитирай
ne4o Публикувано Сряда в 12:40 Публикувано Сряда в 12:40 Вкарали са в настройките за достъпност изключване на ШИМ-а, но не се знае дали ще е за всички 17-ки. Цитирай
kal1ch Публикувано Сряда в 13:07 Публикувано Сряда в 13:07 преди 2 часа, Viiipeer написа: Със здраве да го ползвате! И после да кажете какъв връх в прогреса е! Благодаря! Ще се въздържа от хипербола, тъй като очакванията ми бяха много ниски. Но ще кажа, че го считам за адекватен ъпгрейд спрямо 14 Pro. Цитирай
ML16 Публикувано Сряда в 13:13 Автор Публикувано Сряда в 13:13 Новите iPhone 17, iPhone 17 Pro и iPhone 17 Pro Max се предлагат само с eSIM в следните държави и региони: · Бахрейн · Канада · Гуам · Япония · Кувейт · Мексико · Оман · Катар · Саудитска Арабия · Обединени арабски емирства · Съединени щати · Американски Вирджински острови В останалите страни се предлагат версии, с физическа сим карта и eSIM. iPhone 17 Air се предлага само с eSIM. Жалко, че при нас не може да си вземем телефон само с eSIM, и да възползваме от максималния капацитет на батерията. 3 Цитирай
Милен Орцев Публикувано Сряда в 13:15 Публикувано Сряда в 13:15 И защо при нас да не може? Това информация от офиц партньори на Ейпъл за България ли е или предположение? Цитирай
kal1ch Публикувано Сряда в 13:40 Публикувано Сряда в 13:40 Вместо да ни дадат опцията да избираме, пак ни прецакват. Европейската комисия що не вземе да ги натисне в такава посока, вместо само да се занимава с глупости. Цитирай
Viiipeer Публикувано Сряда в 16:20 Публикувано Сряда в 16:20 преди 3 часа, kal1ch написа: Благодаря! Ще се въздържа от хипербола, тъй като очакванията ми бяха много ниски. Но ще кажа, че го считам за адекватен ъпгрейд спрямо 14 Pro. От 14 има смисъл от 15 и 16 няма. 1 Цитирай
Павел Василев Публикувано Четвъртък в 05:02 Публикувано Четвъртък в 05:02 Най-много ми хареса новия AIR, наистина ме впечатли с елегатния си вид, като бижу е , иначе аз съм 15ПМ, смятам да ъпгрейдна живот и здраве ако е здрав дотогава, към юбилейния им бъдещ iPhone 20, предполагам че би трябвало тогава да имат вече значителна иновация и новости а и тъкмо ще са минали 6 години напълно нормално време за бъдещ мой ъпгрейд, това важи и за часовника ми Ultra 2, към Ultra 8 или ще е с друго име в този си клас. 1 Цитирай
Viiipeer Публикувано Четвъртък в 06:33 Публикувано Четвъртък в 06:33 Мда моно говорител на прага на 2026-а....Просто чудесно! 1 Цитирай
kal1ch Публикувано преди 17 часа Публикувано преди 17 часа Ехо, колеги, успокойте се малко с предварителните поръчки - сайтовете на мобилните оператори не могат да се заредят. Цитирай
niksan76 Публикувано преди 17 часа Публикувано преди 17 часа Те заредиха, ама на "някои" цените им с 2г. договор, колкото на търговските вериги, без договор. Цитирай
kal1ch Публикувано преди 17 часа Публикувано преди 17 часа (редактирано) Аз пуснах 1 предварителна поръчка към озон, но не ми харесва, че ми дават доставка до магазин чак на 22.09. Сега се боря със сайта на йетел - да ги пробвам и тях. Иначе да - виваком яко изнагляват с тези оферти само с договор. Редактирано преди 17 часа от kal1ch Цитирай
niksan76 Публикувано преди 16 часа Публикувано преди 16 часа A1 се изгавриха с хората. Пуснаха 17 Pro max 512 - преподписване, с 2г. договор (на изтичащ такъв) за 3329 лв. За сравнение в iStyle и Technopolis, цената на телефона е 3340 лв. Току що цената в А1, за същото нещо, стана 3189 лв. Усетиха се явно, ама хората клъвнали в първите минути? Никога до сега не са се наси...ли толкова много. Цитирай
kal1ch Публикувано преди 16 часа Публикувано преди 16 часа Йетел пък вече не приемат поръчки с наложен платеж. Преди 3 години се "изтарикатих" като поръчвах 14-ката и пуснах поръчки от няколко магазина с наложен платеж - виваком тогава спечелиха. Сега май просто ще си изчакам озон. Цитирай
ML16 Публикувано преди 12 часа Автор Публикувано преди 12 часа @kal1ch аз поръчах три телефона от три различни акаунта на физически лица от Yettel с подновяване на план с наложен платеж за апарата. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.