mirror Публикувано преди 7 часа Публикувано преди 7 часа Ще търся щатски модел 17 pro max не заради цената, а заради батерията. Ако не намеря си оставам със стария iPhone. 2 Цитирай
ML16 Публикувано преди 7 часа Автор Публикувано преди 7 часа И аз го смятах 1199$(Pro Max 256GB)+ 10.25% sales tax до офис на ggbg в Чикаго = 1322$ + 20% ДДС до България = 1586$ = 2644 лева + 25 лв доставка. Обаче ще мине цял месец. Естествено ако има кой да ти го донесе сметката ще е различна. Цитирай
mirror Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа @ML16, ще го платя на 2800 стига да не се намери продавач. Цитирай
kal1ch Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа преди 3 часа, ML16 написа: @kal1ch аз поръчах три телефона от три различни акаунта на физически лица от Yettel с подновяване на план с наложен платеж за апарата. Аз се пробвах без подновяване на плана и без изплащане. Като стигнах до стъпката за плащане имаше само опция за въвеждане на кредитна карта. Както и да е, този път не ми е чак такъв зор и евентуално ще изчакам до 22-ри. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.