Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Event Awe Dropping - iPhone 17

Recommended Posts

Публикувано

Ще търся щатски модел 17 pro max не заради цената, а заради батерията. Ако не намеря си оставам със стария iPhone.

Публикувано

И аз, само че про.

Публикувано

И аз го смятах 1199$(Pro Max 256GB)+ 10.25% sales tax до офис на ggbg в Чикаго = 1322$ + 20% ДДС до България = 1586$ = 2644 лева + 25 лв доставка. Обаче ще мине цял месец.

Естествено ако има кой да ти го донесе сметката ще е различна.

Публикувано

@ML16, ще го платя на 2800 стига да не се намери продавач. 

Публикувано
преди 3 часа, ML16 написа:

@kal1ch аз поръчах три телефона от три различни акаунта на физически лица от Yettel с подновяване на план с наложен платеж за апарата.

Аз се пробвах без подновяване на плана и без изплащане. Като стигнах до стъпката за плащане имаше само опция за въвеждане на кредитна карта. Както и да е, този път не ми е чак такъв зор и евентуално ще изчакам до 22-ри. 

Публикувано

Аз скачам от watch 4 на 11 😌

Публикувано (редактирано)

Абсолютно никакво подобрение в камерите.... то се и очакваше де.......

https://www.youtube.com/watch?v=1Pgi-XRaXZg

Това показва, че почти няма разлика - https://www.youtube.com/watch?v=KIwKEIMjBLM

Редактирано от Viiipeer
Публикувано

От това, което аз видях ъпгрейда при теле-камерата е доста голям, заради по-големия сензор, имаш доста повече детайл в изображението, въпреки по-малкия зуум от 4Х. 

Лично за мен намаляването на зуума е плюс, защото 5Х е твърде голям за снимане на хора, особено в помещения, тъй като минималната фокус дистанция е 1.35 м., при фокусно разстояние 120 мм и трябва да си доста далеч, ако искаш да направиш портрет. За потретна фотография с телефон рейнджа между 2.5/3 и 4/4.5 зуум е перфектна. 5 е по-скоро за пейзажи и подобни.

Обобщено имаш няколко значими ъпгрейда на камерата:

- по-добър телеобектив, повече детайл и дигитален кроп с по-голямо качество, въпреки по-малкия зуум рейндж

- по-добри алгоритми при експорт на jpeg и heic форматите - с повече детайли по-малко шум (ако се снима в RAW, това няма значение)

- по-добра селфи камера, най-вече за онлайн срещи и разговори, т.е. ъпдейта не е само за инфлуенсъри, бая хора ползват камерата на айфон на компютрите си при разговори

- повече про-формати

Ъпдейтите при камерата са значими, но спрямо 15 и 16 не толкова. Почти никога няма огромни скокове в камерите между две последователни поколения при който и да е бранд, което е напълно нормално

Публикувано

То дали ще е 4X или 5X много разлика няма... ама както и да е. Отделно при този малък сензор 1/2.55 наблъсканите пиксели правят картината по-мека, когато няма достатъчно светлина е леща.....  и обратно малкия сензор при 5X нативен 12 Mpix с по-големи пиксели се справя по-добре - снимката е по-отчетлива.  Ъпгрейда даже за тези които са с 14 Pro Max е спорен..... основния сенсор не е мръднал. Широкоъгалната - отново сензора същия 1/2/55, за три поколение е подигравка да не набият по-голям сензор поне в основната. Вместо това наблъскват ненужни пиксели в малък сензор, същата история с перископа...  Ако фокусното разстояние на 5X e  1.35м. а на 4X да речем 1 метър има ли много разлика - не мисля. Нищо чакаме резултатите на който го купи тук в БГ. :Д  
Успешен ден!  

Публикувано

По-меката картина е предпочитана, не прешарпената. Така се приближава повече до реалната и не-мобилната фотография, а който иска да шарпва, има избор.

Фокусното разстояние също се настройва, може от Apple да са го намалили, има теле обективи с макро, така че нищо не се знае, докато не видим спека.

Това е тех. х-ка от 5х теле камерата от 15 и 16 про

Image

Публикувано (редактирано)

Хахаха, комплексарите пак започнаха да трият менени, като не им отърва!  

Ето Ви ги "Разликите" Открийте 10-те прилики.
https://youtu.be/KIwKEIMjBLM?t=590

Хайде колегата да налазва с Arrow down. 

Редактирано от Viiipeer
Публикувано

Човек, няма истина и няма лъжа за това, за един е ъпгрейд, за друг не. Не знам наистина защо толкова държиш да изтъкнеш че телефона е лош.

Има вече десетки ревюта, скоро ще има хиляди, всеки си има очи да гледа.  Истината е само една - дори айфон да е с най-лошия хардуер спрямо андроидските телефони, пак ще се купува повече, защото iOS има стотици фийчъри, които андроид ги няма, софтуера е на светлинни години от андроид, и другото е че за андроид не се правят апове вече - ако човек иска да ползва нещо по-различно от стандартните апове, му трябва iOS, никой дев вече почти не прави апове за андроид, колкото и тъжно да е това. Нула, няма, това е.

Но това не е темата за този спор. Има тема за андроид срешу айфон, пиши там, никой няма да те спира.

Публикувано

Извинявам се за оф топика, но за мен е по-комплексарско да висиш по форумите или из коментарите, за да тровиш хората, които си купуват нещо, което очевидно не ти харесва или задоволява. Честито, по-умен си от нас. Да ти връчим грамота ли, какво?

Публикувано
преди 2 часа, Viiipeer написа:

@victormihov Ти ли бре? :tooth:

Публикувано
преди 2 часа, Viiipeer написа:

Ето Ви ги "Разликите" Открийте 10-те прилики.
https://youtu.be/KIwKEIMjBLM?t=590

Хайде колегата да налазва с Arrow down. 

Даже,да ти кажа честно, се чудя как те търпят още,да цвъкаш във форума и не са те изтрили теб,а само мненията ти. 

Публикувано

Здравейте, някой който е направил pre-order през мобилен оператор има ли потвърждение, че поръчката му е обработена и/или изпратена. Аз направих поръчка на сайта на Йетел на 15ти, но статуса все така стои на "приета за обработка". 

Публикувано
преди 2 часа, kal1ch написа:

Извинявам се за оф топика, но за мен е по-комплексарско да висиш по форумите или из коментарите, за да тровиш хората, които си купуват нещо, което очевидно не ти харесва или задоволява. Честито, по-умен си от нас. Да ти връчим грамота ли, какво?

Аз не вися във форумите тъпан такъв! Къде ме видя да ви хваля изгнилата ябълка тъпан такъв! Много сте жалки тук в този форум аре баста! Купувайте си огризките, мен не ме мислете! За разлика от Вас аз имам глава на раменете Това което пишете тук е отражение на жалката ни държава в която живеем! 

Публикувано

Защо този индивид не се е сдобил с БАН все още?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
Току що, venelin1111gmail написа:

Защо този индивид не се е сдобил с БАН все още?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Духай ми на кавала КАВАЛ!!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   1 потребител

• Mauiland
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...