niksan76 Публикувано Петък в 21:53 Публикувано Петък в 21:53 Аз получих от iStyle 256 GB Pro max оранжев, за сина ми, както и от А1 512 Pro max, пак оранжев, за мен. 6 Цитирай
penmark Публикувано преди 20 часа Публикувано преди 20 часа Пресен топъл от Технополис го взех преди 2 часа. След като вчера не ми го доставиха от Техномаркет. Определено е скок от 4-ката. Дисплея се усеща много по-голям и е доста ярък, а е на 1 брайтнес. Хайпнах се 😁 11 46мм силвър 7 Цитирай
niksan76 Публикувано преди 14 часа Публикувано преди 14 часа Много се чудих, дали си заслужава смяната на Ultra 2 с Ultra 3 и единствено факта, че сменям сив с черен ме "стимулира", разбирайте оправдаваше донякъде пред мен самия. Обаче когато развъртях с допълнителната зелена каишка, която едвам намерих, тогава рязко спрях да се чудя. 3 Цитирай
Милен Орцев Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа Аз снощи ги разцъках в Технополис и четирите 17-ки. Бяха изложени до 16 серия. Ами, ами премиум усещането при про макс с този алуминии си е заминало, оранжевия направо си изглежда и се усеща в ръката среден клас телефон. При нормалното про се усеща масивност в ръката, синият цвят е приятен. Но като цяло поставени до 16-ките, направо са като от тему. Май най- големия скок е при нормалната 17-ка. В камерите честно казано разлика не намерих, сиг щото не зуумвах, кропвах и т.н. , което и по принцип не правя . При рандъм юз, разлика не намерих. Честно казано нз защо хората с 15 про, 16про биха ъпдейтнали, освен от елате ме вижте с 17-ка съм. 1 Цитирай
ne4o Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час преди 12 часа, niksan76 написа: Много се чудих, дали си заслужава смяната на Ultra 2 с Ultra 3 и единствено факта, че сменям сив с черен ме "стимулира", разбирайте оправдаваше донякъде пред мен самия. Обаче когато развъртях с допълнителната зелена каишка, която едвам намерих, тогава рязко спрях да се чудя. Часовника със зелената каишка ли го взе и от къде ? Цитирай
niksan76 Публикувано преди 10 минути Публикувано преди 10 минути Не, със зелена не се продава. Взех го с черната, а зелената взех допълнително. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.