Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Event Awe Dropping - iPhone 17

Recommended Posts

Публикувано

Аз получих от iStyle 256 GB Pro max оранжев, за сина ми, както и от А1 512 Pro max, пак оранжев, за мен.

1758305511827882.jpeg

Публикувано

Пресен топъл от Технополис го взех преди 2 часа. След като вчера не ми го доставиха от Техномаркет. Определено е скок от 4-ката. Дисплея се усеща много по-голям и е доста ярък, а е на 1 брайтнес. Хайпнах се 😁

11 46мм силвър
IMG_1200.thumb.jpeg.6ef012e3ecd4544553a9bf3df10cf20c.jpegIMG_1202.thumb.jpeg.4d6907f81c2177ec356d28a04b4b94d5.jpegIMG_1201.thumb.jpeg.6e53364c4ab94c80e3d8508ca17a708f.jpeg

Публикувано

Много се чудих, дали си заслужава смяната на Ultra 2 с Ultra 3 и единствено факта, че сменям сив с черен ме "стимулира", разбирайте оправдаваше донякъде пред мен самия. Обаче когато развъртях с допълнителната зелена каишка, която едвам намерих, тогава рязко спрях да се чудя.

IMG_0706.jpeg

IMG_0705.jpeg

Публикувано

Аз снощи ги разцъках в Технополис и четирите 17-ки. Бяха изложени до 16 серия. Ами, ами премиум усещането при про макс с  този алуминии си е заминало, оранжевия направо си изглежда и се усеща в ръката среден клас телефон. При нормалното про се усеща масивност в ръката, синият цвят е приятен. Но като цяло поставени до 16-ките, направо са като от тему. Май най- големия скок е при нормалната 17-ка. В камерите честно казано разлика не намерих, сиг щото не зуумвах, кропвах и т.н. , което и по принцип не правя . При рандъм юз, разлика не намерих. Честно казано нз защо хората с 15 про, 16про биха ъпдейтнали, освен от елате ме вижте с 17-ка съм.

Публикувано
преди 12 часа, niksan76 написа:

Много се чудих, дали си заслужава смяната на Ultra 2 с Ultra 3 и единствено факта, че сменям сив с черен ме "стимулира", разбирайте оправдаваше донякъде пред мен самия. Обаче когато развъртях с допълнителната зелена каишка, която едвам намерих, тогава рязко спрях да се чудя.

Часовника  със зелената каишка ли  го взе и от къде ?

Публикувано

Не, със зелена не се продава. Взех го с черната, а зелената взех допълнително.

Публикувано

Любимата ми Nike каишка пасна. Предоволен съм. 😊 Няма да купувам нови 10+ каишки 😁 Между другото на стария се прецака механизма за захващане на каишките, което е основната причина да го сменя.

IMG_1223.thumb.jpeg.35c3d138edfd2afdce11613d4f3e0624.jpeg

Преди малко пак ходих до Технополис да разгледам телефоните. Амиии само Air се усеща премиум. Доста ми хареса. Толкова, че се замислям дали да не сменя 15 прото. 😆 Другите не ми допаднаха, ама грам. А оранжевия цвят на живо не е същия. Общо взето или Air, или чакам 18 😁

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   1 потребител

• plm_79
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...