niksan76 Публикувано Петък в 21:53 Публикувано Петък в 21:53 Аз получих от iStyle 256 GB Pro max оранжев, за сина ми, както и от А1 512 Pro max, пак оранжев, за мен. 6 Цитирай
penmark Публикувано преди 23 часа Публикувано преди 23 часа Пресен топъл от Технополис го взех преди 2 часа. След като вчера не ми го доставиха от Техномаркет. Определено е скок от 4-ката. Дисплея се усеща много по-голям и е доста ярък, а е на 1 брайтнес. Хайпнах се 😁 11 46мм силвър 7 Цитирай
niksan76 Публикувано преди 17 часа Публикувано преди 17 часа Много се чудих, дали си заслужава смяната на Ultra 2 с Ultra 3 и единствено факта, че сменям сив с черен ме "стимулира", разбирайте оправдаваше донякъде пред мен самия. Обаче когато развъртях с допълнителната зелена каишка, която едвам намерих, тогава рязко спрях да се чудя. 4 Цитирай
Милен Орцев Публикувано преди 7 часа Публикувано преди 7 часа Аз снощи ги разцъках в Технополис и четирите 17-ки. Бяха изложени до 16 серия. Ами, ами премиум усещането при про макс с този алуминии си е заминало, оранжевия направо си изглежда и се усеща в ръката среден клас телефон. При нормалното про се усеща масивност в ръката, синият цвят е приятен. Но като цяло поставени до 16-ките, направо са като от тему. Май най- големия скок е при нормалната 17-ка. В камерите честно казано разлика не намерих, сиг щото не зуумвах, кропвах и т.н. , което и по принцип не правя . При рандъм юз, разлика не намерих. Честно казано нз защо хората с 15 про, 16про биха ъпдейтнали, освен от елате ме вижте с 17-ка съм. 1 Цитирай
ne4o Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа преди 12 часа, niksan76 написа: Много се чудих, дали си заслужава смяната на Ultra 2 с Ultra 3 и единствено факта, че сменям сив с черен ме "стимулира", разбирайте оправдаваше донякъде пред мен самия. Обаче когато развъртях с допълнителната зелена каишка, която едвам намерих, тогава рязко спрях да се чудя. Часовника със зелената каишка ли го взе и от къде ? 1 Цитирай
niksan76 Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа Не, със зелена не се продава. Взех го с черната, а зелената взех допълнително. Цитирай
penmark Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Любимата ми Nike каишка пасна. Предоволен съм. 😊 Няма да купувам нови 10+ каишки 😁 Между другото на стария се прецака механизма за захващане на каишките, което е основната причина да го сменя. Преди малко пак ходих до Технополис да разгледам телефоните. Амиии само Air се усеща премиум. Доста ми хареса. Толкова, че се замислям дали да не сменя 15 прото. 😆 Другите не ми допаднаха, ама грам. А оранжевия цвят на живо не е същия. Общо взето или Air, или чакам 18 😁 1 Цитирай
miro1972 Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Не, със зелена не се продава. Взех го с черната, а зелената взех допълнително.От къде го взе , че търся?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.