Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Event Awe Dropping - iPhone 17

Recommended Posts

Публикувано

@Милен Орцев преместих ти коментара в темата за iPhone 17, че е по-подходяща да въпроса ти.

Иначе ако нямаш проблеми с iOS 26 или нещо по самия хардуер, което да те дразни в 17ПМ, взимай него.

За +200 лв ще получиш в пъти повече производителност, повече РАМ и по-мощен чип, Камерите, дисплея и батерията са по-добри също.

Гледах и различни видеа и мнения за т. нар. Scratch Gate, и ми се струва твърде преувеличен, но в крайна сметка което те влече повече ест.

Публикувано (редактирано)

Редактирано от ML16
Публикувано
Публикувано

Здравейте, моят щатски 17 про макс вчера дойде.

IMG_5670.jpeg

Публикувано

Да си го ползваш със здраве!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
Да си го ползваш със здраве!

Не чатнах кое му е баш файското на Apple Intelligence, от 14 Про скочих на 17 Про и очаквах уау на тази опция, ама не е нещо кой знае какво!

Публикувано

Зависи какво точно правиш с телефона си.

С Apple Intelligence имаш текстови инструменти, навсякъде където пишеш (вкл. на бг. език с интеграцията на ChatGPT), функции за обобщаване в мейла и сафари (вкл. на бг. чрез шорткътите), визуално търсене с камерата и в скрийншотите, създаване на лични алгоритми в шорткътите, където може да направиш сложни връзки и сценарии спрямо твоето ползване и апове, имаш новите apps Intents за връзката между отделните апове, и да извършваш различни действия с даден апп, дори без аппа да е отворен, имаш транскрибиране на аудио към текст, имаш изтриване на обекти в снимките, и генериране на изображения от текст в епълските приложения и отделно като апп, и последно - интеграцията с ChatGPT.

Но зависи какви апове ползваш и като цяло какво правиш с телефона си. Ако работиш с него - имаш полезни инструменти, ако не - най-вероятно няма да видиш голяма полза.

Публикувано

В ЕС има ли го тоя ГТП аз на сетингс имам само Сири (иос 26)

Публикувано

Има го. Extensions -> Chat gpt.

Публикувано
на 23.09.2025 г. в 13:23, kal1ch написа:

Мерака ми за нов телефон отминава с всеки изминал ден, и ако не получа доставка до края на месеца, мисля просто да си откажа поръчката и нито Озон, нито Apple ще видят цент от мен за тоя телефон. 

Ами, колеги, краят на месеца дойде и тъй като никой не ми достави нищо, спазих обещанието си. Поздравления на хората, които са успели да се сдобият с бройки. Поздравления и на скалпърите в OLX, които в момента препродават с надценка. На тях им пожелавам да им престоят устройствата и никой да не им ги купи. :) 

Оставам си с 14 Pro.

Публикувано

Ех, жалко, това е наистина гадно разочарование... аз обикновено прозвънявам офиси на оператора и директно от там си уреждам бройка, те са амбицирани да си изпълняват плановете и не съм имала пропуск, ако все още имаш мерак, може да пробваш и ти.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...