robot Публикувано Петък в 15:50 Публикувано Петък в 15:50 @Милен Орцев преместих ти коментара в темата за iPhone 17, че е по-подходяща да въпроса ти. Иначе ако нямаш проблеми с iOS 26 или нещо по самия хардуер, което да те дразни в 17ПМ, взимай него. За +200 лв ще получиш в пъти повече производителност, повече РАМ и по-мощен чип, Камерите, дисплея и батерията са по-добри също. Гледах и различни видеа и мнения за т. нар. Scratch Gate, и ми се струва твърде преувеличен, но в крайна сметка което те влече повече ест. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Събота в 04:50 Автор Публикувано Събота в 04:50 (редактирано) Редактирано Събота в 04:52 от ML16 1 Цитирай
Fatalizr Публикувано Събота в 10:54 Публикувано Събота в 10:54 Здравейте, моят щатски 17 про макс вчера дойде. 7 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Неделя в 14:07 Публикувано Неделя в 14:07 Да си го ползваш със здраве!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Неделя в 20:23 Публикувано Неделя в 20:23 Да си го ползваш със здраве!Sent from my iPhone using TapatalkНе чатнах кое му е баш файското на Apple Intelligence, от 14 Про скочих на 17 Про и очаквах уау на тази опция, ама не е нещо кой знае какво!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано вчера в 00:53 Публикувано вчера в 00:53 Зависи какво точно правиш с телефона си. С Apple Intelligence имаш текстови инструменти, навсякъде където пишеш (вкл. на бг. език с интеграцията на ChatGPT), функции за обобщаване в мейла и сафари (вкл. на бг. чрез шорткътите), визуално търсене с камерата и в скрийншотите, създаване на лични алгоритми в шорткътите, където може да направиш сложни връзки и сценарии спрямо твоето ползване и апове, имаш новите apps Intents за връзката между отделните апове, и да извършваш различни действия с даден апп, дори без аппа да е отворен, имаш транскрибиране на аудио към текст, имаш изтриване на обекти в снимките, и генериране на изображения от текст в епълските приложения и отделно като апп, и последно - интеграцията с ChatGPT. Но зависи какви апове ползваш и като цяло какво правиш с телефона си. Ако работиш с него - имаш полезни инструменти, ако не - най-вероятно няма да видиш голяма полза. 4 Цитирай
profusion Публикувано вчера в 13:25 Публикувано вчера в 13:25 В ЕС има ли го тоя ГТП аз на сетингс имам само Сири (иос 26) Цитирай
kal1ch Публикувано преди 5 часа Публикувано преди 5 часа на 23.09.2025 г. в 13:23, kal1ch написа: Мерака ми за нов телефон отминава с всеки изминал ден, и ако не получа доставка до края на месеца, мисля просто да си откажа поръчката и нито Озон, нито Apple ще видят цент от мен за тоя телефон. Ами, колеги, краят на месеца дойде и тъй като никой не ми достави нищо, спазих обещанието си. Поздравления на хората, които са успели да се сдобият с бройки. Поздравления и на скалпърите в OLX, които в момента препродават с надценка. На тях им пожелавам да им престоят устройствата и никой да не им ги купи. Оставам си с 14 Pro. Цитирай
dessyteneva Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа Ех, жалко, това е наистина гадно разочарование... аз обикновено прозвънявам офиси на оператора и директно от там си уреждам бройка, те са амбицирани да си изпълняват плановете и не съм имала пропуск, ако все още имаш мерак, може да пробваш и ти. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.