robot Публикувано Септември 1 Публикувано Септември 1 Ще пусна една тестова тема, в която да може спокойно всеки да си напише нещо, каквото го вълнува, най-добре свързано с Apple, но не е задължително, нещо за което не си струва да се пуска цяла нова тема. Идеята не е да става чат, или да се спами, а просто да е място за постове, където не пасват в другите раздели. Дерзайте ✅ Обща тема за разговори ✅ най-добре свързано с Apple, но не е задължително ❌ Без спам, без превръщане в чат Цитирай
robot Публикувано Септември 1 Автор Публикувано Септември 1 (редактирано) Аз ще почна, че вчера като прочетох че първият Apple Premium Partner магазин в България отваря врати на 31 август, доста се развълнувах, докато не разбрах че са просто сертифициран партньорски магазин или реселър на Apple, а не истински Apple магазин, въпреки че уж трябва да има близка визия и изживяване като реален такъв. В Индия, в Бангалор ще откриват Apple магазин, даже специално промо са му пуснали със супер яката анимация, и просто се замислих кога ли и в България ще видим такъв rKP8oAnOp8RLg2Qx.mp4 Ето поканите, ако някой ще е в Индия тези дни Пуснаха и специален тапет от Apple - линк Редактирано Септември 1 от robot 2 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Септември 2 Публикувано Септември 2 (редактирано) Apple представя нов магазин с унифицирана Genius лента и гише за вземане на поръчка Apple представи предварителен преглед на третия си магазин за търговия на дребно в Индия, Apple Hebbal. Новият магазин се намира в Phoenix Mall of Asia в Бенгалуру. Apple Hebbal се простира на приблизително 8000 квадратни фута и разполага със 70 служители, представляващи 15 щата в цяла Индия, според Apple. Той се присъединява към Apple BKC в Мумбай и Apple Saket в Делхи. Apple Hebbal разполага с обединен Genius Bar и гише за вземане на поръчки, обединявайки техническата поддръжка на Apple и услугите за онлайн вземане на поръчки в една зона. Тази зона „две в едно“ беше въведена в няколко нови и реновирани магазина през последната година. За да отбележи случая, Apple пусна набор от ексклузивни тапети за изтегляне , тематично вдъхновени от дизайна на магазина с паунови пера, заедно с куриран плейлист на Apple Music с участието на изпълнители от Бенгалуру. Магазинът официално отваря врати за обществеността в 13:00 часа на 2 септември. Macrumors Редактирано Септември 2 от robot Редактирах снимките че съотношението се беше счупило, и текста че цветът нещо не беше ок с темите 1 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 2 Публикувано Септември 2 Колега, някои не сме на тъмен режим и поста ти не се чете. Махай форматирането като пействаш текст. 1 Цитирай
mirror Публикувано Септември 2 Публикувано Септември 2 @robot, кой е Apple Premium Partner магазина и къде се намира? Цитирай
robot Публикувано Септември 2 Автор Публикувано Септември 2 преди 24 минути, kal1ch написа: Колега, някои не сме на тъмен режим и поста ти не се чете. Махай форматирането като пействаш текст. Да, аз го оправих. Това е някакъв бъг, има го и в правилата, но там не мога да го оправя. преди 11 минути, mirror написа: @robot, кой е Apple Premium Partner магазина и къде се намира? На айстайл - iSTYLE The Mall София - води се официално - Първият Apple Premium Partner магазин в България. - Източник Не бях сигурен дали мога да слагам имена на конкретни магазини, и за това не го сложих. 2 Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 3 Публикувано Септември 3 (редактирано) Не е много по темата, но има ли как да споделя мюзик акаунт на хора които са в друго фемили? Или ако ги присъединя към моето, какво се случва с техния стор с покупки и данните от клауда който плащат? Благодаря предварително на отзовалите се! Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 3 от robot Преместих въпроса в общата тема, не е за музикалната Цитирай
robot Публикувано Септември 3 Автор Публикувано Септември 3 (редактирано) Не, не става. Може само ако ги добавиш в твоето семейство, и ползваш Family плана, но ще трябва да "напуснат" другото семейство така да се каже. @Kery70 преместих ти въпроса в Общата тема, не е за музикалната Редактирано Септември 3 от robot Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 3 Публикувано Септември 3 Извинявам се за поста в другата тема, и благодаря. Остава въпроса, след като ги преместя в моето фемили, какво става с техните приложения купени през техния акаунт? Защото имам усещането, че ще стане мазаляк. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано Септември 4 Автор Публикувано Септември 4 Няма проблем за поста, и аз преди да направя тази тема съм се чудил къде да пиша такива въпроси. А по твоя въпрос - добавянето на някой в семейна група не влияе неговите покупки или други абонаменти, извън тези които ще споделяте заедно - те са си към неговия акаунт. Само абонаменти, за които е разрешен Family Sharing ще се влияят, и тъй като един акаунт може да е само в едно семейство, ако имат други Family Sharing абонаменти - те ще трябва да се спрат. А иначе продукти или услуги извън екосистемата на Apple (напр. Netflix, Spotify и др., ако не са през App Store с Family Sharing) - те също не се влияят от това Цитирай
Kery70 Публикувано Септември 4 Публикувано Септември 4 Много ти благодаря за разяснението. Те ще спрат icloud+ и ще минат изцяло към моя. Въпроса ми беше, да не трябва да инсталират всички приложения на ново от моя стор, защото това ще е пагубно. Искам да ползват моя клауд сторидж тъй като е значително по-голям, и да им шерна апъл мюзик и апъл тв +. Това е. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано преди 3 часа Публикувано преди 3 часа (редактирано) Ще използвам темата за да питам нещо, което не знам къде да поместя иначе. Ползвам Sideloady за инсталиране на една кракната игра на стария ми 12 мини, след ъпдейта тази сутрин даваше грешка и го преинсталирах, сега уж минава процедурата, но играта не се инсталира. Някой ползващ програмата, ако може да помогне със съвети? Забравих да добавя - минито не съм го ъпдейтвала до 26, защото предполагам, че играта няма да работи, лаптопът е ъпдейтнат. Редактирано преди 3 часа от dessyteneva Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.