Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ще въртят, ще сучат и пак ще се върнат към скюоморфния дизайн. Просто няма по-добро.

Публикувано (редактирано)

Пак съм аз с мойте тъпи въпроси - става дума за мулти сим на йетел, телефонът е 16 про макс, часовникът е 10-ка, услугата е активирана май или юни, че не помня точно, сега се наложи да я ползва мъжа ми, защото батерията му падна и не можа - разговорът пропадна. На какво се дължи това и каква настройка евентуално трябва да се направи, за да работи самостоятелно, питах оператор, при тях дава, че всичко е активно и до там.

Едит: сега пробвах с моя, изключих телефона и без проблем си проведох разговор, явно е някаква локална настройка, която не съм правила никога и идея си нямам къде да я търся и под каква форма.

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Ако разговора е бил в процес, когато батерията на телефона е паднала, може затова да е пропаднал разговора. Според епълския съпорт сайт, единствено следните неща не работят, ако телефона е изключен или извън обхват:

To receive SMS, MMS, or push notifications from third-party apps on your cellular Apple Watch, your paired iPhone must be powered on and connected to Wi-Fi or cellular, but it doesn't need to be nearby. You also need to be signed in to iMessage on your iPhone to use Messages on your watch.

https://support.apple.com/en-us/108300

Публикувано (редактирано)

Странно, защото пробвах с моя, изключих телефона и направих разговор през часовника. Проверих в настройките, направи ми впечатление, че при него мобилния план върти на активиране вече часове, при мен си е активен, а операторът каза че всичко е активно, в йетелското приложение също дава, че е активна мултисим. Рестартирах, ресетнах мрежовите настройки - не и не, върти си и толкова, може би е от това, няма мобилни данни с което да направи връзката. Утре пак ще им звъня или ще скочим до офис, нямам нерви сега повече да си играя, въпреки че ме дразни.

Едит: Да добавя ситуацията днес - ресетнах часовника, пак нищо, говорих пак с оператор, прати ме в магази, в магазина викат, ама защо тук, накрая спрях мултисима, утре ще видим при повторна активация дали ще се оправи, че за 24 часа може само 1 промяна да се прави. тъпото е, че заради лошо работещата им или въобще не работеща услуга, ще загубим оставащите няколко месеца без такса и ще платя нова активационна такава, ама поне да се оправи, че много мразя нещо като не работи, побърква ме просто.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Аз само да добавя резултата от направеното по мултисим - деактивирах услугата, защото това беше единственото, което можеше да се направи, след като и в офис на оператора ни гледаха като извънземни, докато обяснявахме какво се случва, след 24 часа я активирах наново и сега си работи, дори и при изключен телефон. Дразнещото е, че изгубихме 3 месеца без такса и ще платим активационна такава за повторното активиране, пуснах жалба до оператора през сайта, защото неправилната работа на услугата не е по наша вина, но все още никой нищо не е отговорил, ако пишат или звъннат, ще добавя резултата.

Публикувано

Тъй като България въвежда еврото от 2026, от САЩ решиха да не останат по-назад и пускат няколко юбилейни специални монети, една от които ще е в чест на Стив Джобс.

На монетата ще е изписано "MAKE SOMETHING WONDERFUL".

Източник и повече информация

2026-American-Innovation-Unc-Reverse-California.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...