Alxx® Публикувано Октомври 9 Публикувано Октомври 9 Ще въртят, ще сучат и пак ще се върнат към скюоморфния дизайн. Просто няма по-добро. Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 11 Публикувано Октомври 11 (редактирано) Пак съм аз с мойте тъпи въпроси - става дума за мулти сим на йетел, телефонът е 16 про макс, часовникът е 10-ка, услугата е активирана май или юни, че не помня точно, сега се наложи да я ползва мъжа ми, защото батерията му падна и не можа - разговорът пропадна. На какво се дължи това и каква настройка евентуално трябва да се направи, за да работи самостоятелно, питах оператор, при тях дава, че всичко е активно и до там. Едит: сега пробвах с моя, изключих телефона и без проблем си проведох разговор, явно е някаква локална настройка, която не съм правила никога и идея си нямам къде да я търся и под каква форма. Редактирано Октомври 11 от dessyteneva Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 11 Публикувано Октомври 11 Ако разговора е бил в процес, когато батерията на телефона е паднала, може затова да е пропаднал разговора. Според епълския съпорт сайт, единствено следните неща не работят, ако телефона е изключен или извън обхват: To receive SMS, MMS, or push notifications from third-party apps on your cellular Apple Watch, your paired iPhone must be powered on and connected to Wi-Fi or cellular, but it doesn't need to be nearby. You also need to be signed in to iMessage on your iPhone to use Messages on your watch. https://support.apple.com/en-us/108300 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 11 Публикувано Октомври 11 (редактирано) Странно, защото пробвах с моя, изключих телефона и направих разговор през часовника. Проверих в настройките, направи ми впечатление, че при него мобилния план върти на активиране вече часове, при мен си е активен, а операторът каза че всичко е активно, в йетелското приложение също дава, че е активна мултисим. Рестартирах, ресетнах мрежовите настройки - не и не, върти си и толкова, може би е от това, няма мобилни данни с което да направи връзката. Утре пак ще им звъня или ще скочим до офис, нямам нерви сега повече да си играя, въпреки че ме дразни. Едит: Да добавя ситуацията днес - ресетнах часовника, пак нищо, говорих пак с оператор, прати ме в магази, в магазина викат, ама защо тук, накрая спрях мултисима, утре ще видим при повторна активация дали ще се оправи, че за 24 часа може само 1 промяна да се прави. тъпото е, че заради лошо работещата им или въобще не работеща услуга, ще загубим оставащите няколко месеца без такса и ще платя нова активационна такава, ама поне да се оправи, че много мразя нещо като не работи, побърква ме просто. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Октомври 12 от dessyteneva Цитирай
dessyteneva Публикувано Сряда в 06:06 Публикувано Сряда в 06:06 Аз само да добавя резултата от направеното по мултисим - деактивирах услугата, защото това беше единственото, което можеше да се направи, след като и в офис на оператора ни гледаха като извънземни, докато обяснявахме какво се случва, след 24 часа я активирах наново и сега си работи, дори и при изключен телефон. Дразнещото е, че изгубихме 3 месеца без такса и ще платим активационна такава за повторното активиране, пуснах жалба до оператора през сайта, защото неправилната работа на услугата не е по наша вина, но все още никой нищо не е отговорил, ако пишат или звъннат, ще добавя резултата. 1 Цитирай
robot Публикувано преди 9 часа Автор Публикувано преди 9 часа Тъй като България въвежда еврото от 2026, от САЩ решиха да не останат по-назад и пускат няколко юбилейни специални монети, една от които ще е в чест на Стив Джобс. На монетата ще е изписано "MAKE SOMETHING WONDERFUL". Източник и повече информация Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.