Alxx® Публикувано вчера в 12:40 Публикувано вчера в 12:40 Накратко даваш готови отговори от търсачка и никакъв тет-а-тет опит в сферата? Иначе си прочети текста по-внимателно в първата снимка, без да прескачаш. Цитирай
gogi6 Публикувано преди 15 часа Публикувано преди 15 часа на 2.12.2025 г. в 4:37, dessyteneva написа: Тези дни забелязах нещо странно при зареждане на телефона - вече трета сутрин си продължава до 100%, въпреки настройката да е между 20 и 80%, нищо по-специално не се е случвало, не съм падала под 20%, освен през нощта на стендбай да е стигал 20, не знам защо така се промени, явно нещо се самообучава, но ми е интересно, затова реших да пиша, някой ако има инфо. Предлагам ти да зареждаш с ограничения. Естествено, аз никога не ползвам и няма да ползвам такива. И какъв ще е резултата след време? Месец, година, две.. Ще ти пише в “health” на батерията 1-2 % повече? Едва ли! Цитирай
dessyteneva Публикувано преди 15 часа Публикувано преди 15 часа Просто пробвах новата функция, иначе предния телефон го продадох на 91% здраве на почти 2 години, така че ако си е добра батерията, ще си издържи. Стана ми странно защото до сега си работеше коректно - на около месец зареждаше до 100% да калибрира, иначе до 80 както съм задала. Вчера качих до 100% плъзгача и го върнах, днес си зареди до 80%, явно нещо е било забило. Живот и здраве, ще видим след време как се отразява, иначе като начин на употреба си ми стига батерията като е до 80%. Цитирай
robot Публикувано преди 3 часа Автор Публикувано преди 3 часа Случва се да забият някакви процеси от време на време, дори и при най-оптимизираните ОС. Като цяло не е лоша идея да се рестартира айфона от време на време. Някои експерти препоръчват да се прави дори веднъж седмично с цел подобряване на производителността и сигурността, пише че е и полезно за батерията. Ето линк, за който му е интересно - Why The NSA Says Reboot Your iPhone Or Android Every Week Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.