Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Мистерията се задълбочава, днес отказа да зарежда и 16 Pro-то, отново кабелът си работи, безжичното зарядно също на същия адаптер. Вече не знам какво да мисля, много е странно. Явно ще купувам адаптер, то се е видяло, но ми е чудно как работи така избирателно.

• Отговори 80
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• robot

27

• dessyteneva

15

• Alxx®

7

• mirror

6

Публикувано

Аз и вчера мислех да ти пиша още на първия въпрос, но ми изкочи от ума. Лесно може да провериш дали проблема е в кабела или в самия адаптер, ако тестваш да заредиш телефона от компютър. Ако се зарежда без проблем така, значи е от адаптера нещо.

Иначе ясно че всеки си е свикнал да зарежда по различен начин, но аз от години основно зареждам така телефона - само с кабел от лаптопа, и си е супер, наистина не виждам смисъл да се взимат допълнително адаптери.

Публикувано

Това е странното, от вчера работят по единично и двете - кабелът зарежда от лаптопа, но не и от адаптера, а адаптерът работи с безжичното зарядно, но не и с кабела, от тази сутрин направи същия номер и с другия кабел и телефон, пак двете работят поотделно без проблем, но не и заедно. Точно това ме озадачава, явно ще трябва да търся нов адаптер и е доста неудобно, защото оригиналните ги няма онлайн и при двата оператора, които ползвам, трябва да ходя в офис, да не говорим че цената вече е минала 60 лв.

Публикувано

Гледам че оригиналното 20W го има сега сега на промо за 43 лв (22 €) в Озон - линк

Публикувано

Малко извън темата, но мога да споделя мнения за тази марка. Кабелите също са перфектни. Взимам по 2 м. никога не съм имал  проблеми

I just found this on AliExpress: BGN24.77 | UGREEN 30W GaN Charger PD 3.0 QC4.0 USB C Charger For iPhone 17 16 15 Pro Samsung S25 Xiaomi Tablet iPad Air Pro Phone Charger
https://a.aliexpress.com/_ExYmZzi

Публикувано

Това ще ми дойде твърде късно, явно ще се ходи до мола и Озон-а е там. А иначе продължава да ми е интересно защо така се получава и не мога да намеря логично обяснение.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   1 потребител

• robot
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...