Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Мистерията се задълбочава, днес отказа да зарежда и 16 Pro-то, отново кабелът си работи, безжичното зарядно също на същия адаптер. Вече не знам какво да мисля, много е странно. Явно ще купувам адаптер, то се е видяло, но ми е чудно как работи така избирателно.

• Отговори 85
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• robot

29

• dessyteneva

17

• Alxx®

7

• mirror

6

Публикувано

Аз и вчера мислех да ти пиша още на първия въпрос, но ми изкочи от ума. Лесно може да провериш дали проблема е в кабела или в самия адаптер, ако тестваш да заредиш телефона от компютър. Ако се зарежда без проблем така, значи е от адаптера нещо.

Иначе ясно че всеки си е свикнал да зарежда по различен начин, но аз от години основно зареждам така телефона - само с кабел от лаптопа, и си е супер, наистина не виждам смисъл да се взимат допълнително адаптери.

Публикувано

Това е странното, от вчера работят по единично и двете - кабелът зарежда от лаптопа, но не и от адаптера, а адаптерът работи с безжичното зарядно, но не и с кабела, от тази сутрин направи същия номер и с другия кабел и телефон, пак двете работят поотделно без проблем, но не и заедно. Точно това ме озадачава, явно ще трябва да търся нов адаптер и е доста неудобно, защото оригиналните ги няма онлайн и при двата оператора, които ползвам, трябва да ходя в офис, да не говорим че цената вече е минала 60 лв.

Публикувано

Гледам че оригиналното 20W го има сега сега на промо за 43 лв (22 €) в Озон - линк

Публикувано

Малко извън темата, но мога да споделя мнения за тази марка. Кабелите също са перфектни. Взимам по 2 м. никога не съм имал  проблеми

I just found this on AliExpress: BGN24.77 | UGREEN 30W GaN Charger PD 3.0 QC4.0 USB C Charger For iPhone 17 16 15 Pro Samsung S25 Xiaomi Tablet iPad Air Pro Phone Charger
https://a.aliexpress.com/_ExYmZzi

Публикувано

Това ще ми дойде твърде късно, явно ще се ходи до мола и Озон-а е там. А иначе продължава да ми е интересно защо така се получава и не мога да намеря логично обяснение.

Публикувано

Тук и аз нямам идея вече.

Иначе при мен мин. седмица, където бяха проливните дъждове, ми се показа това и буквално ми изкара ангелите. Въобще не знаех че излиза такова съобщение, и си викам край отиде, трябва да взимам нов, но прочетох че става така като се намокри и наистина взе че се оправи след няколко часа и се зареди без проблем.

image.thumb.png.8ebf105cebc2e02f7651cecd75f21a63.png

Публикувано

Само съм чела за този надпис, не бях го виждала, нещо подобно даде на баща ми андроидния таблет преди време, а се оказа, че има някакъв боклук в порта, едвам го изчистих с това стърчащото вътре, мразя USB-C, гледам в другата тема колегата се чуди ще повреди ли лайтнинга, ако бръкне, да не му се налага в С да бърка просто.

Публикувано

Аз този надпис го виждам редовно, след като си измия телефона на мивката.

Не се шегувам.

Публикувано (редактирано)

Понеже купувах кей за уиндоус на мъжа ми, видях че има промоции и за мак, ако някой си намери нещо полезно:

https://bg.godeal24.com/tools-for-mac.html

Иначе за уиндоус промоцията е направо "трепач" -12 евро (нищо че ги пише в долари), реална е, купих кей и се активира.

https://bg.godeal24.com/black-friday-sale.html?g24=gole20

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Едно не-епълско промо и от мен, ако има геймъри тук, или ако има хора с деца - мегаяката игра Hogwarts Legacy е free до 18/12/2025 в Epic Store, но е само за Windows OS за съжаление

https://store.epicgames.com/en-US/p/hogwarts-legacy

image.thumb.png.c6b75de245a40f662dd0791908d2913c.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...