toroaleka Публикувано преди 11 часа Публикувано преди 11 часа (редактирано) Здравейте, поръчах си два телефона от САЩ, един за мен и втория за продаване. Ще бъде в София на 29 септември, цвят тъмно син. Само лично предаване, хем да няма съмнения . Както знаете от САЩ са само с еСИМ и малко по-големи батерии. Не ми се занимава с луди в олх и базар, затова пускам обявата тук 2600лв Редактирано преди 11 часа от toroaleka Цитирай
toroaleka Публикувано преди 11 часа Автор Публикувано преди 11 часа Да, пропуснал съм и цената, 2600лв Цитирай
robot Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа еSIM са с около 250-260 mAh повече За малкия про Li-Ion 3988 mAh - Nano SIM model Li-Ion 4252 mAh - eSIM only model (264 mAh повече) За големия про Li-Ion 4832 mAh - Nano SIM model Li-Ion 5088 mAh - eSIM only model (256 mAh повече) 1 Цитирай
alekangg Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа (редактирано) Оказа се, че имам стар профил и си влзях с него! Про Макс искат масово хората, а дори в САЩ чак след 15 октоври дава налични без значение каквъ цвят и модел памет. След два дни няма да имам време да влзиам много тук, да не се чудите ако не отговарям 1 седмица. Ако някой даде някакво капаро 10%, ще го запазя. Иначе на 29.09 ще е наличен за който дойде и го плати първи. Има 1 година меджународна гаранция по IMEI, мисля, че е ясно, но да го напиша пак. Редактирано преди 50 минути от alekangg Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.