robot Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Orion Browser - бърз, лек браузер, вграден адблок, реален десктоп режим, десктоп екстеншъни линк аппстор Пускам темата тук, но този браузер е наличен както за Mac, така и за iPhone and iPad. Основните му предимства са за ползващите iPad като работна машина - с мишка и клавиатура, и искат браузер, който да се възприема като десктоп клас. Това е различно от "desktop mode" в останалите браузери. Основни му предимства са две: 1 - Може да му се сложи къстъм User Agent - за тези които не знаят, това с две думи е начина по който се идентифицира браузера и операционната система. Може да сложите че ползвате Edge и Windows 11, или каквато и да е друга комбинация. Защо - защото има много сайтове, уеб апове, онлайн игри и други, които имат специфични функции, които вървят само на определени браузери или ОС 2 - Може да се инсталират реални десктоп екстеншъни от Хром и Мозила, а не само мобилни - имате предвид че все пак не всички работят. Аз намерих този браузер поради нуждата мишката да не ми рефрешва страницата, когато съм най-горе - т.е. да забраня pull to refresh - като си с мишка е ненужно. Спрях го като инсталирах екстъншън "Custom CSS" - чрез който мога да добавям мой CSS към който и да е сайт. В случая с това спирам този pull to refresh 3 - Допълнително браузерът е с вграден адблокер, без телеметрия, с къстъм жестове, с опция да не се отварят аповете, а сайтовете им, и доста други. Повече информация - тук Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.