Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Инсталиране на cartube?

Въпрос

Публикувано

Здравейте. Закупих си iphone 13mini за колата, да го ползвам за youtube и waze. От интернета видях, че някои хора използват CarTube и си пускат клипове от youtube директно на мултимедията на колата. От - https://cartube.app/ , закупих приложението, но инсталирането му е пълна трагедия на тоя айфон. Там има стъпки за някакъв Trollstore, но пък поддържал до IOS 17 само, а аз съм с 26.2. Пробвах всякакви други варианти от appstore Sideloadly през компа и нищо не става. Ако някой може да помогне, лол. 

4 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Аз съм обикновен човек и нямам кола, но въпреки това не виждам нито една причина youtube да работи в кола (или който и да е друг апп за видео). Ако искаш да слушаш музика си свържи YouTube Music или който и да е друг апп за музика, те си работят в бекграунда, докато си гледаш картите, вкл. wase. В колите на колеги и приятели гледам че просто се свързва телефона, без разни други гимнастики или други апове и всичко тръгва.

• 0
Публикувано

Кьорав карти не играе:

Цитат

CarTube iOS Latest Release

Watching YouTube in CarPlay with the Car Tube app on iOS 18.5 is impossible. But you can use any other hardware or software solution. If not, you can use an older iOS version before iOS 17 to stream YouTube.

• 0
Публикувано

Има ли лесен начин да downgrade до IOS 17? Без да се налага да го настройвам наново?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...