Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте! Честита нова годна на всички! 

От няколко дни на телефона ми се включва звук от аларма, без такава да е включена, на екрана не изписва нищо и съответно не мога да видя кое приложение звъни. Това се случва вечер в 0 ч и сутрин в 9-10ч 

Потърсих в гугъл, прегледах аларма, график за сън, фокус и няма нищо включено. Нямам допълнителни приложения.
Дори върнах фабричните настройки и отново звъни… 

Имате ли идея от какво може да е ? 

10 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Виж настройките на приложението Reminders - с последният ъпдейт до 26.2 то също може да добавя аларми към напомнянията.

image.thumb.png.77ec503d043741c91ab1560e65b6e56d.png

И най-добре направи скрийншот докато е активна самата аларма, за да се види точно какво е, и дали е наистина аларма, или някаква друга нотификация.

• 0
Публикувано

Благодаря за отговора! 

Премахнах отметката за аларми от reminders, надявам се да е от него и да не звъни вече. 

Ще направя и скрийншот, ако продължава, но нищо не се показва, когато звъни. Телефонът просто стои и издава звук, без да изписва от къде е, няма бутони за спиране/отлагане. Не показва нищо нито от падащото меню, нито от динамичния остров. 
Спира звука със страничните бутони за намаляване/усилване.

• 0
Публикувано

Това по-скоро звучи като вид звънене/нотификация, отколкото аларма.

Звъненето от Find My е подобно - звъни се като при обаждане и се показва нотификация на локскрийна или в динамичния остров, ако е отключен телефона.

image.thumb.png.56c6facb4780d65ca46124c5cf2decc2.png

• 0
Публикувано

Звукът е като тона на алармата, не тон на звънене и затова смятам, че е аларма. 

Снощи пак звъня.. направих скрийншот в момента на звънене. IMG_6294.thumb.png.6ec3585217e04ba084aff59a8228d763.png

• 0
Публикувано
на 2.01.2026 г. в 13:26, Desislava08 написа:

Дори върнах фабричните настройки и отново звъни… 

Като ги върна, върна ли и бекъп после? Пробвай без да връщаш...свали си снимките на компютър, останалото ще се върне след синк с облака.

• 0
Публикувано
преди 8 часа, Desislava08 написа:

Звукът е като тона на алармата, не тон на звънене и затова смятам, че е аларма. 

Снощи пак звъня.. направих скрийншот в момента на звънене. 

Това е наистина много странно. По принцип каквото и да беше, щеше да се показва на екрана какво точно звъни, така без да има нищо, не е ок.

Щом не е от настройките на алармата, няма график за сън, или инсталирани трети приложения, единственото което ми остава като предположение е някаква звукова настройка в Accessibility - там вижте дали всичко свързано с глас, звуци, разпознаване на звуци и подобни са изключени.

И последно - вижте служебните аларми при бедствия и аварии, най-долу в Notifications, не би трябвало да е от тях, защото нямаше да са само при теб, но все пак - те са различни според избрания регион.

image.thumb.png.1dc1535193dade7a81432e07cd588cdd.png

image.thumb.png.4fea2b6b9037901213e9a881764de55a.png

• 0
Публикувано

Здравейте! Пак съм аз 😃 

Телефонът ми продължава да си звъни в 0:00 ч и това е… спирах всякакви известия, чистих каквото можах, деинсталирах приложения, рестартирах, видяло се е, че няма да разбера кое го кара да звъни, не изписва абсолютно нищо.

Посъветвайте ме къде мога да го занеса да го погледне някой, до сега не ми се е налагало да ползвам сервиз. Едногодишната гаранция изтече.

• 0
Публикувано

Опитахте ли каквото ви написах преди време? И ако е купен оттук, то гаранцията е 24 месеца.

• 0
Публикувано

Само нулирах настройките. 
Не мога да кача снимките на лаптоп. 

• 0
Публикувано

Според мен пробвай следното освен нулирането на фабричните настройки, временно не връщай бекъпи и си направи нов епъл акаунт, просто за теста - за да видиш дали отново ще прави така. Ако не се пуска повече тази аларма, значи е нещо от някаква настройка, бекъп или апп. Ако се пусне отново - значи нещо от самото устройство, и със сигурност го носи на сервиз.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...