Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, скоро ми изтича договора за мобилни услуги с А1. Имам много добро предложение от Vivacom, но не съм ползвал техни мобилни услуги до момента! Та питането ми е, как се държат от гледна точка на мобилен интернет и телефония? Благодаря

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Без да налагам мнение, бягай надалеч от тези ...

Публикувано
преди 11 часа, Иван Димов написа:

Здравейте, скоро ми изтича договора за мобилни услуги с А1. Имам много добро предложение от Vivacom, но не съм ползвал техни мобилни услуги до момента! Та питането ми е, как се държат от гледна точка на мобилен интернет и телефония? Благодаря

Служебният ми интернет в София е от Vivacom, както и на родителите ми в малък град, които също ползват домашен мобилен нет от тях, и винаги всичко е било ОК. 

Но ползвам само нет от тях, гласовите ми услуги са на Yettel. 

И при двата оператора, последно съм ходил на живо преди Голямата пандемия от 2019, всичко след това си подновявам и подписвам електронно/отдалечено и от аппа, и не се занимавам с хора от техните офиси - това вдига качеството на услугата в пъти, и проблемите клонят към нула :)

Публикувано

Благодаря, но по скоро ме интересува как е покритието на сигнала при Vivacom и съответно мобилните данни, 5G и т.н. Иначе за домашен интернет и телевизия съм наясно, ползвам услугите им в София и малък град от доста време.

Публикувано

Покритието е супер, поне при мен, аз ползвам мобилен нет за домашен от години, стрийвмване, мултиплеър, видео разговори - няма разлика от интернет с кабел. За ТВ не знам, не ползвам.

Иначе специално за покритието на 5G, виж картата на покритието, тъй като дори и в София не е на 100%, т.е. има квартали и места с по-слаб сигнал, така че си провери просто за всеки случай, дали е ОК и при теб

Интерактивна карта на мобилно покритие - Vivacom 5G, 4G, 3G

image.thumb.png.8dcabe311e15efd44dd4628de546d2cc.png

Публикувано

Според тази карта, до офиса ми е граница много добро-добро покритие на 5жЪ и отлично на 4/ЛТЕ. И двете не са верни, "покритието" се изразява в чертички на дисплея(пилотен сигнал), реално всеки втори разговор дропва поне веднъж при самото набиране и нерядко повторно се рути. На границата(Калотина) уж има 3жЪ, реално надай се щерко да получиш известие. В нас(живея срещу клетка) 5жЪ немА. Отделно след над десет години абонат при последния опит за преподписване така агресивно ме лазиха да ми набият договор +50% в цената, че си набих камшика оттам. Подписах с А1 договор, който не е с "промоционални за периода" цени и от месец насам е безсрочен. Пробваха се да ме лазят, но след напомняне за законодателството и "нямам интерес" се отказаха.

Публикувано

Само да уточня че според сайта на Виваком, гласовите разговорите не се провеждат през 5G, и покритието в случая е само за интернет достъпа. И човека пита основно за интернет, доколкото аз го разбрах. 

• 5G мрежата на Vivacom: само достъп до интернет
  • 4G (LTE) мрежата на Vivacom: само VoLTE (разговор през 4G)
  • CSFB - автоматично прехвърляне към 3G или 2G за провеждане на разговори
Публикувано

Аз от години съм на Виваком, от ядове избягах от А 1, от мързел седя при тия от Виваком… Йетъл и те не струват по мнение на мои приятели техни абонати . Интернета на Виваком е ок , но имат разни “трикове” типични за оператора за да не мога да взема ”айфон” кеш, дават ми разни смотани таблетчета когато преподпиша договор които ги подарявам щото мразя Андроид .

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   1 потребител

• robot
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...