Иван Димов Публикувано вчера в 18:45 Публикувано вчера в 18:45 Здравейте, скоро ми изтича договора за мобилни услуги с А1. Имам много добро предложение от Vivacom, но не съм ползвал техни мобилни услуги до момента! Та питането ми е, как се държат от гледна точка на мобилен интернет и телефония? Благодаря Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Veselin Panov Публикувано вчера в 19:18 Публикувано вчера в 19:18 Без да налагам мнение, бягай надалеч от тези ... 2 Цитирай
robot Публикувано преди 16 часа Публикувано преди 16 часа преди 11 часа, Иван Димов написа: Здравейте, скоро ми изтича договора за мобилни услуги с А1. Имам много добро предложение от Vivacom, но не съм ползвал техни мобилни услуги до момента! Та питането ми е, как се държат от гледна точка на мобилен интернет и телефония? Благодаря Служебният ми интернет в София е от Vivacom, както и на родителите ми в малък град, които също ползват домашен мобилен нет от тях, и винаги всичко е било ОК. Но ползвам само нет от тях, гласовите ми услуги са на Yettel. И при двата оператора, последно съм ходил на живо преди Голямата пандемия от 2019, всичко след това си подновявам и подписвам електронно/отдалечено и от аппа, и не се занимавам с хора от техните офиси - това вдига качеството на услугата в пъти, и проблемите клонят към нула 1 Цитирай
Иван Димов Публикувано преди 15 часа Автор Публикувано преди 15 часа Благодаря, но по скоро ме интересува как е покритието на сигнала при Vivacom и съответно мобилните данни, 5G и т.н. Иначе за домашен интернет и телевизия съм наясно, ползвам услугите им в София и малък град от доста време. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано преди 14 часа Публикувано преди 14 часа Покритието е супер, поне при мен, аз ползвам мобилен нет за домашен от години, стрийвмване, мултиплеър, видео разговори - няма разлика от интернет с кабел. За ТВ не знам, не ползвам. Иначе специално за покритието на 5G, виж картата на покритието, тъй като дори и в София не е на 100%, т.е. има квартали и места с по-слаб сигнал, така че си провери просто за всеки случай, дали е ОК и при теб Интерактивна карта на мобилно покритие - Vivacom 5G, 4G, 3G 1 Цитирай
Alxx® Публикувано преди 9 часа Публикувано преди 9 часа Според тази карта, до офиса ми е граница много добро-добро покритие на 5жЪ и отлично на 4/ЛТЕ. И двете не са верни, "покритието" се изразява в чертички на дисплея(пилотен сигнал), реално всеки втори разговор дропва поне веднъж при самото набиране и нерядко повторно се рути. На границата(Калотина) уж има 3жЪ, реално надай се щерко да получиш известие. В нас(живея срещу клетка) 5жЪ немА. Отделно след над десет години абонат при последния опит за преподписване така агресивно ме лазиха да ми набият договор +50% в цената, че си набих камшика оттам. Подписах с А1 договор, който не е с "промоционални за периода" цени и от месец насам е безсрочен. Пробваха се да ме лазят, но след напомняне за законодателството и "нямам интерес" се отказаха. Цитирай
robot Публикувано преди 8 часа Публикувано преди 8 часа Само да уточня че според сайта на Виваком, гласовите разговорите не се провеждат през 5G, и покритието в случая е само за интернет достъпа. И човека пита основно за интернет, доколкото аз го разбрах. 5G мрежата на Vivacom: само достъп до интернет 4G (LTE) мрежата на Vivacom: само VoLTE (разговор през 4G) CSFB - автоматично прехвърляне към 3G или 2G за провеждане на разговори Цитирай
venelin1111gmail Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Аз от години съм на Виваком, от ядове избягах от А 1, от мързел седя при тия от Виваком… Йетъл и те не струват по мнение на мои приятели техни абонати . Интернета на Виваком е ок , но имат разни “трикове” типични за оператора за да не мога да взема ”айфон” кеш, дават ми разни смотани таблетчета когато преподпиша договор които ги подарявам щото мразя Андроид .Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.