ives_mb Публикувано вчера в 13:46 Публикувано вчера в 13:46 Здравейте, Да попитам по - знаещите и можещите заслужава ли си покупката на лаптопчето от заглавието. Ще се използва в домашни условия за браузване , филми и музика.Ще съм Ви блакодарен за мненията и препоръките. 1 Цитирай
robot Публикувано преди 22 часа Публикувано преди 22 часа От ревютата които гледах, НЕО-то е топ точно за такъв тип ползване, и дори става и за по-тежки задачи. Като човек който работи и с МАК и WIN лаптопи, МАК с по-слаби параметри бие WIN лаптопи с доста по-високи, от гледна точка на производителност и на живот на батерията. С МАК може да изкараш цял ден тежка работа без зарядно, докато УИН лаптопа ще издържи едва 2-3 часа. Тук човека отваря повече от 20-30 аппа едновременно, без да има лагове, а това е екстремно, никой не ползва толкова апове заедно, но за теста е супер Цитирай
KurtiMakarov Публикувано преди 14 часа Публикувано преди 14 часа За непрофесионална работа е много добре. Според мен, за тези пари си заслужава. Цитирай
robot Публикувано преди 4 часа Публикувано преди 4 часа Ето и още едно ревю с добре описани плюсове и минуси с две думи: Плюсовете ⚡ Оптимизацията с Apple silicon се усеща магично 💻 Пълноценна macOS за €690 🔋 Страхотна батерия за работа с Apple приложенията Минусите 🧠 8GB RAM си е малко за по-тежка работа 💾 По-бавен SSD от по-скъпите Mac устройства 🔋 Батерията пада по-бързо с неоптимизирани приложения Цитирай
eXtazy Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Днес го разцъках в iStyle и да си призная съм приятно изненадан. Мислех си, че е iPhone с по-голям екран и клавиатура, но се оказа, че за ежедневно мое ползване ще е супер. Замислям се... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.