stangen Публикувано Март 1 Публикувано Март 1 Оооох, мечтата ми е да си имам отделна стая с един лампов усилвател, две колони и грамофон. 1 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Март 1 Публикувано Март 1 и на мен мечтата ми е да имам отделна стая, ама много скъпо! 😆 3 Цитирай
pepo1919 Публикувано Март 14 Публикувано Март 14 Има ли го специфичното “пукане”на винила между песните Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
robot Публикувано Март 15 Публикувано Март 15 Преместих постовете за тези неща в отделна тема, Темата със снимките да си е за снимки. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Неделя в 17:55 Публикувано Неделя в 17:55 преди 20 часа, pepo1919 написа: Има ли го специфичното “пукане”на винила между песните Sent from my iPhone using Tapatalk Като чистиш каналите с антистатик пукане няма 1 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Неделя в 20:11 Публикувано Неделя в 20:11 преди 22 часа, pepo1919 написа: Има ли го специфичното “пукане”на винила между песните Sent from my iPhone using Tapatalk "Пуканките" са само при "лоши" плочи. Но пък... и да ги има са част от чара на винила 1 Цитирай
Veselin Panov Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час (редактирано) Новата "бумтялка" с импровизирания "Hall of Fame на Bang & Olufsen" върху нея! 😂 Редактирано преди 1 час от Veselin Panov Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.