germana Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Здравейте на всички, Пробвал съм страшно много приложения за бюджет, но повечето от тях или струват твърде много на месец, или искат да си създам акаунт и да си дам данните. Някои бяха просто твърде сложни и объркващи за използване, така че в един момент просто се отказах и за дълго време се върнах към Excel и Google Sheets. Проблемът беше, че въвеждането на данни от телефона в електронна таблица е истинска мъка. Затова реших да си направя собствено приложение, което да има точно това, което искам. Няма регистрации, няма абонаменти – плаща се само веднъж (обикновено струва $0.99). Току-що пуснах нова версия (v1.1) и реших да го направя безплатно за следващите 7 дни, за да могат хората да го разгледат и пробват. Казва се CoreSpend. Постарах се да бъде възможно най-опростено и бързо. Линк към App Store: https://apps.apple.com/bg/app/corespend-budget-tracker/id6759247450 Ще се радвам да споделите какво мислите и съм насреща, ако имате някакви въпроси! 2 Цитирай
robot Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Да, не е лошо като идея, вече има доста такива апове. Според мен прочети за App Intents, ако не си - това е може би най-яката част от ъпдейта на iOS 26, и включи в твоя апп колкото се може повече такива функции. В случая е особено важно, за да може да се направи автоматизация от шоркът приложението, с което разходите, платени с карта, да влизат автоматично в твоя апп, че ръчното въвеждане си е тегаво. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.