germana Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Здравейте на всички, Пробвал съм страшно много приложения за бюджет, но повечето от тях или струват твърде много на месец, или искат да си създам акаунт и да си дам данните. Някои бяха просто твърде сложни и объркващи за използване, така че в един момент просто се отказах и за дълго време се върнах към Excel и Google Sheets. Проблемът беше, че въвеждането на данни от телефона в електронна таблица е истинска мъка. Затова реших да си направя собствено приложение, което да има точно това, което искам. Няма регистрации, няма абонаменти – плаща се само веднъж (обикновено струва $0.99). Току-що пуснах нова версия (v1.1) и реших да го направя безплатно за следващите 7 дни, за да могат хората да го разгледат и пробват. Казва се CoreSpend. Постарах се да бъде възможно най-опростено и бързо. Линк към App Store: https://apps.apple.com/bg/app/corespend-budget-tracker/id6759247450 Ще се радвам да споделите какво мислите и съм насреща, ако имате някакви въпроси! 2 Цитирай
robot Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Да, не е лошо като идея, вече има доста такива апове. Според мен прочети за App Intents, ако не си - това е може би най-яката част от ъпдейта на iOS 26, и включи в твоя апп колкото се може повече такива функции. В случая е особено важно, за да може да се направи автоматизация от шоркът приложението, с което разходите, платени с карта, да влизат автоматично в твоя апп, че ръчното въвеждане си е тегаво. 1 Цитирай
germana Публикувано преди 6 минути Автор Публикувано преди 6 минути Мерси много за коментара и за страхотната идея! Наистина пазарът е пълен с такива приложения, но точно липсата на нещо максимално просто и без месечни такси ме мотивира да направя свое. Относно App Intents и Shortcuts – абсолютно си прав! Това е брутална функция и възможността за автоматично въвеждане на плащанията с карта би решила най-големия проблем на този тип апове: досадното ръчно въвеждане. Със сигурност ще се разровя в документацията и ще си го сложа като приоритет за някой от следващите ъпдейти. Това наистина би било 'game changer'. Още веднъж благодаря за полезния фийдбек! Ако се сетиш за нещо друго, ще се радвам да го споделиш. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.