Veselin Panov Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Здравейте, снощи моя MBP 14 M1 Pro юнашки загина при ъпдейт към macOS 26.4. След като започна ъпдейта, след определен период забелязах, че нещо много време отнема, а екрана е абсолютно черен. Без прогрес бар, без лого, без нищо. Реших да форс рестарта мак-а и да започна отначало и това беше всичко. Сега стои на черен екран без никакви индикации на живот. Не мога да го вкарам в ниакъв възстановителен режим с пауър бутона. Единствено, премигва диода на магсейв накрайника на зарядното когато натоска бутона. Провбах всичко каквото се сетих и нищо не става. Единственото което не съм пробвал е съживяване с друг мак и кабел през DFU. Та, някой желаещ да пробваме да го съживим? За София става въпрос. Или някой ако се сеща друго нещо, което да пробвам? Благодаря! Цитирай
Veselin Panov Публикувано преди 1 час Автор Публикувано преди 1 час Те бяха за служебни цели, но аз вече не съм там ... Само умрялото Про си е мое Цитирай
londongunner Публикувано преди 43 минути Публикувано преди 43 минути Веско ако минаваш през Пловдив тези дни ще свършим работа. Обади се ако трябва.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.