profusion Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Един въпрос, ако искам да си направя безплатно приложение, единственния начин да имам платен дев акаунт ли е? Цитирай
robot Публикувано преди 1 час Публикувано преди 1 час Ако искаш да го има в официалния аппстор - да, това е единствения начин. Няма значение дали е безплатно или не в случая. Аз правя приложения, но са само за фирми, и там нещата минават през Apple Business Manager, или ги правим като PWA (според изискванията на клиента) - това са уеб приложения, които се инсталират през браузера, и няма нужда да минават през апстора. Специално за ЕС, нали Apple трябваше да отворят възможността за алтернативни аппсторове, тук е описано Alternative Distribution User Experience in the EU - Support - Apple Developer, но тези, които съм гледал са супер ограничени, и хората има нямат доверие така както на официалния, но пак е вариант. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.