profusion Публикувано преди 21 часа Публикувано преди 21 часа Един въпрос, ако искам да си направя безплатно приложение, единственния начин да имам платен дев акаунт ли е? Цитирай
robot Публикувано преди 20 часа Публикувано преди 20 часа Ако искаш да го има в официалния аппстор - да, това е единствения начин. Няма значение дали е безплатно или не в случая. Аз правя приложения, но са само за фирми, и там нещата минават през Apple Business Manager, или ги правим като PWA (според изискванията на клиента) - това са уеб приложения, които се инсталират през браузера, и няма нужда да минават през апстора. Специално за ЕС, нали Apple трябваше да отворят възможността за алтернативни аппсторове, тук е описано Alternative Distribution User Experience in the EU - Support - Apple Developer, но тези, които съм гледал са супер ограничени, и хората има нямат доверие така както на официалния, но пак е вариант. Цитирай
kal1ch Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа Имаш право да ти опростят developer таксата, ако имаш регистрирано НПО, ако си част от образователна институция или държавно учреждение. Източник. 2 Цитирай
profusion Публикувано преди 2 часа Автор Публикувано преди 2 часа (редактирано) Ами работя в университет, но там се иска самата организация да е, а не единичен човек, ясно то в момента е PWA и зарежда от страница, явно ще си остане така. Редактирано преди 2 часа от profusion Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.