Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Като направих анализ на горе написаното, установих за себе си защо е това притеглане към Айфон. Много ясно. Произвежда се в Китай, което от своя страна е държава близка на Русия🤣

Редактирано от skpavlov
Публикувано
преди 2 часа, robot написа:

Съжалявам че мислиш така, което значи че ти си по-объркан и от мен. Пиша последно по тая тема, защото не виждам смисъл - фактите са на моя страна. Те са лесно проверими и отдавна доказани. Вие сте тези, които живеете в някаква илюзия, потънали в старото време, без дори за секунда да приемете че може да грешите. Видях как разсъждаваш, като спорихме за езика - доказва думите ми напълно.

А най-ми е интересно, защо си купувате айфони и карате коли от ЕС, като толкова обичате Русия 😄 Купете си москвичи и руски телефони, ама не искате ;) 

А тъжното от цялата история е че хората като вас, които вместо да гледат напред, искат да върнат страната назад, когато е имало безплатни зъболекари, нищо че сме си платили стократно за тях. 

Хора като нас са живели и при двата режима и можем да сравним някои неща за разлика от твоето поколение,което е тоталния провал на този свят.

Публикувано

Само ще помоля да се държите прилично и да не нарушавате добрият тон. Форумът е за айфон все още. 

Публикувано

Специално към роботъ. Всеки режим вероятно има позитивни и отрицателни черти. Като говори за комунизъм и диктатура като едно цяло не би било лошо да почете и получи малко повече информация за видовете режими и начини на управление! Източника ти на информация - баба и дядо вероятно при преразказите си са ти повлияли или не си вникнал в съществото. Не съм на мнение и не проповядвам комунизъм. Към днешна дата този режим работи добре в една от най силните икономики. Не визирам Русия. Относно разказите им за зверства и насилие са пезпорни, но не мога да намеря видео обръщението на шефката на Цере у, когато целия свят я обвини за изпозвани не хуманни методи при разпити. Отговора беше "Когато са засегнати интересите на държавата, ще се изпозват всички налични методи". и тн.....

Но тук приключвам. Защото не виждам смисъл.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   1 потребител

• skpavlov
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...