Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

ba1ee0380629021d.png

Това е програма с която можете автоматично да си качите на вашия iPhone Android OS и да замените съществуващата iPhone OS.

d7bcbfd7fd18d548.jpg

Now supports iPhone 2G/3G

Install/Uninstall

OpeniBoot standalone

Choose the image you want

Choose the kernel

MD5 checker

NOR backup

Свали

Ето и едно видео на самия процес!

http://www.youtube.com/watch?v=ufmLUl_0YGY&feature=player_embedded

By Xsellize

Публикувано

Някакви мнения?Интересно ми е,защото нямам Мак,а искам да го пробвам...Някакви идеи дали ще излиза скоро за Vista,7?

Публикувано
За сега е само за Мак (поне аз така знам) :)
Публикувано

Извинявам се, но.. Да замените?! Ужас! Няма ли вариант да ги има и двете, защото знам, че openiboot точно това прави.. Или се бъркам или не е правилна думата замените?

Публикувано

PunkoHead тази програма маха iPhone OS и слага само Android OS, първата изчезва безвъзвратно.Ето ти едно видео в главния пост да видиш. Дано да съм ти бил полезен да разбереш.

Публикувано

От поста ти се разбира, че е невъзможно връщането на iPhoneOS обратно, което не е съвсем така според промените на разработчика в новата версия на iPhoDROID-а - 0.6.

Now supports iPhone 2G/3G

Install/Uninstall

П.П. За тези от вас, които имат желание да изпробват метода, но разполагат с Windows - може да използвате VMWARE и да стартирате виртуално операционната система OS X 1.5.5

Естествено всичко споменато в този и първия пост правите на собствен риск !

Публикувано

Имаше предвид, че не можеш да буутваш от двете а не, че оставаш с Андроид. Естествено, че може да се махне.

Публикувано

Разбира се, че може да се махне с RESTOR! WolfDale не си ме разбрал правилно, имамх предвид, че не може както примерно на компютрите може да имаш две различни OS-та на на два различни дяла.

Публикувано

Вече подкараха и Android OS 2.2 на iPhone. Eто и самия анонс:

Да това, което четете е правилно! Италианският iDroid сайт е успял да подкара андроид OS 2.2 (известен още като Froyo), на iPhone 3G.

Освен WiFi и звука, почти всичко останало се оказа, че работи, включително и изпращане на покани и SMS текстови съобщения. Ако сте смели и искате да си сложите Android OS 2.2, следвайте инструкциите по-долу, за да работи андроид 2,2 на вашия iPhone 3G той трябва да е джайлбрейкнат и инсталацията става в рамките на минути, която правите на своя отговорност.

РЪКОВОДСТВО на инсталация на Android OS 2.2/Froya/ на iPhone 3G

Нужните неща, които ви трябват:

- Openiboot инсталиран на вашия iPhone.

- Изтеглете този файл и го поставете на desctop-a си.

Свали

-Трябва да имате инсталирана програмата/една от двете или от сорта на тях/ Phoneview или Cyberduck на вашия, комп.

- Инсталирано от Cydia или SSH или afc2add.

За да качите нужните файлове на вашия iPhone:

1. Отворете с phoneview или Cyberduck и отидете на позицията: / private / var

2.Сложете файла на съхранение в по горната директория.

3.Направете папка в директорията / private / var с името Firmware

4.Изтеглете този файл и го с сложете в направената папка Firmware

Свали

Инсталация Openiboot:

1) Изтеглете файла, разархивирайте го и го поставете върху вашия работен плот;

Свали

2) Поставете IPhone си в рековъри режим: изключете устройството и го свържете с компютъра, докато държите home бутона/държите го докато iTunes го опознае/;

3) Отворете терминал и въведете следните команди в последователност:

CD Desktop

CD Installer

Sudo. / Loadibec openiboot.img3

4) сравнява три символа на IPhone. Преместване на второ място с бутона на захранването, и натиснете home бутона на върха на бутилката/така пише bottle/. Ще се появят поредица от писания. Когато видите "Добре дошли в OpeniBoot" процесът е завършен.

5) от терминала въведете следната команда:. / Oibc

6) Поставете устройството recovery mode, но този път задръжте home и power бутоните, докато видите логото на iTunes с кабела на IPhona екранa. Затворете и качете на вашия Mac и се преместете на терминала;

7) От терминал, натиснете Ctrl и C заедно;

Сменете и пишете Openiboot Sudo. / Loadibec openiboot.img3 ще се появят отново в три символа. Този път обаче винаги в горната част на бутилката/така пише bottle/, но не натискайте home бутона ;

9) На терминала, докато останалите в Installer папката, тип. / Oibc и не натиснете "ОК";

10) Последната стъпка: Сега ние сме в sull'OpeniBoot и щракнете върху Начало на бутилката/така пише bottle/, натиснете "ОК" и от Терминал напишете командата. / Oibc;

Сега на дисплея,ще се появяви "Добре дошли в OpeniBoot",

Включете IPhona отидете на робота на андроид, натиснете Начало, и се наслаждавайте на андроид устройство!

f0770201b9e7422f.jpg

Ето и едно видео:

Публикувано

Във видеото, също се споменава, че за да работи и провеждането на телефонни разговори, телефонът трябва да е unlock-нат с Ultrasn0w (стария бейзбенд - 04.26.08).

Публикувано

Казвате че правим това на собствена отговорност, а какво може да стане?

Публикувано

а мога ли да попитам описанието за инсталация на 2.2 само за 3G ли важи или и за iPhone 2G fw 3.1.2 jailbreak-нат със blackran.И ако не е нахално линкове на vmware и OS x 1.5.5 различни от замунда,понеже се намирам в кипър.Мерси

Публикувано

Защо се занимавате с глупости?

Публикувано

Като гледам само колко лагаво зарежда и колко насечено работи (без GPU драйвера) не си пускайте тоя таралеж в гащите....

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Сега го сложих, само заради спорта и да видя дали ще ми намери Wi-Fi. Голяма глупост е Android на iPhone. Хубавото е, че поне не ми се наложи да ресторвам, а директно си зареди след рестарт iOS, но ми е странно защо няма и помен от Android-a на телефона.

Edit: Усетих се защо няма и помен от Android-а на телефона ми след рестарт :) Просто не избрах install при boot-ването на телефона, а само да се стартира :)

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Не са никакви глупости.... аз гледам тук, да видя дали и как мога да си сложа андроид на телефона ( iPhone 3Gs )

oт 3 седмици съм си сложил андроид на другия тел. HTC HD2 и съм във възторг ....така ми хареса и свикнах с него че iPhone сега ми е вече втори телефон и искам и на него да кача андроид

следващите ми телефони определено няма да са нито WINDOWS mobile , нито iOS ... :-)

Та сега по същество :

Някой някъде да е пробвал да качва андроид на 3Gs ?

Публикувано
http://www.iphodroid.com/ Това е сайта на разработчиците.Операционната система работи на 2G и 3G.Във сайта може да намерите и рилийз за Windows,както и са MAC.Който иска да пробва,но казвам,че е пълна боза
  • 6 месеца по-късно...
Публикувано

Вчера докато се ровя в мрежата случайно попаднах на матерали по темата и снощи реших да се позанимая. Резултатите - ами със смесени чуства съм :)

Като начало, има съвсем автоматизиран начин за инсталиране, разбира се ако телефона ви отговаря на изискванията. От Cydia се инсталира Bootlace, стартирате го и програмата проверява дали телефона ви отговаря на изискванията за инсталация. Ако всичко е ОК, сваля всичко каквото и е нужно, пачва къде каквото трябва и зарежда програмата. Има 3 опции - моментално зареждане на алтернативна система, инсталация/конфигурация/деинсталация на OpeniBoot и инсталация/ъпдейт/деинсталация на iDroid. По време на инсталацията и деинсталацията не се загуби никаква информация, и поиска само няколко рестарта.

А сега за самата система... Зарежда много бавно, за около 90 секунди (при зареждане има брояч на екрана). Движи тегаво, но като и се спре анимираните на менютата става доста поносимо. Много неща не работят, камера, блутут и др. Няма АндроидМаркет. Като за капак, системата не е оптимизирана и преработена от енергийна гледна точка и изсмука 100%-та заредена батерия за няма и час бъзикня. По едно време заби и блокира, при старт се наложи да преинсталирам дроида, иначе даваше постоянно че основната апликация "лоудъра" не може да стартира. Накрая, сутринта като се опитах даа заредя телефона малко не можа да се разбере като хората със зареждането и беше малко псуване...

Но иначе обаче това което са направили много ми допадна. Приятно, логично организирано, интуитивно и красиво на вид :)

След деинсталацията и изтриването на Bootlace-то си преинсталира оригиналния буутлоудър явно защото си го бях направил да е с вербоце буут, а сега пак зарежда нормално.

Ами това е, който иска да пробва, но аз мисля да поизчакам малко и да следя страничката и да пробвам пак, когато напишат, че са направили нещо по-читаво. Ето и страницата на проекта, където има писано и подробно за всичко

http://www.idroidproject.org/

Публикувано

Ей какво доживях да видя. Андроид на айфон.

Да беше iOS на HTC да ме заинтригува, но това...

Все едно на Ферари да му сложа двигател от Дачия.

Публикувано

Всеки си има свои виждания по въпроса ;) За много хора андроид е по-добрата операционна система. А пък вярвам има и такива, които биха искали да я разгледат без да си сменят телефона.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...