Alxx® Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 apo, "внимавай какво си пожелаваш, да не ти се случи." Нали си го чувал този лаф? :rolling: Цитирай
profusion Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Е що бе Гога кака е момиченце! iCleaner v.Sister 2.0 Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 alxx - Аз редовни си минавам през крайчеца на лопатата gorgior - За жена я имаме за какво друго Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 9, 2010 Автор Публикувано Юни 9, 2010 :rolling: :rolling: :rolling: apodjeki , ти нещо не ми мислиш доброто... Как ме виждаш с маникюр 2 см. да награбя лопата, пък било то и розовка (бе, тя направо си е цикламенка, мен ако питаш, а това – цикламата, май на едно друго, "мултифункционално" общество отива повечко... ) Май искаш не лекичко по ръба да минаваш, а... profusion, макар малкичко, е много сладко, но и тук намеци съзирам нещо с тия рогца.... Я конкретизирай какво точно намекваш... Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Е как няма да минавам все пак съм на колко, вече около 6месеца на терапия при тебе респективно при всичи зеленюги от форума. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Кажи сега, какъв е тоя бисер в подписа? Шведски? Фински? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 9, 2010 Автор Публикувано Юни 9, 2010 (редактирано) fuer grissa ost drauka is a fanfiction author that has written 18 stories for Smallville, X-Men: Evolution, X-Men: Fuer Grissa Ost Drauka High D'Haran for "The Bringer of Death." Fuer Grissa ost Drauka is one of the titles of Richard Rahl (Cypher) and has three meanings: The bringer of death, to kill people, the bringer of spirits, calling spirits to his aid, and the bringer of the Underworld, because he has the ability to tear the veil and loose the Keeper on the world. Да превеждам ли? :rolling: Нали има правила... :rolling: Редактирано Юни 9, 2010 от Sladichuk® Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 apodjeki, the bringer of spam...:rolling: Цитирай
apomarinov Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Хехехехе разкрихте ме, еми фен съм на The Sword Of Truth(Legend Of The Seeker), това в X-Men и Smallville незнам колко се споменава, но си е от книгата. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Аз пък съм фен на Рене Декарт.."Je pense donc je suis!" Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 9, 2010 Автор Публикувано Юни 9, 2010 Бе, кво говориш пък ти, кой въобще мисли, че да знае, че съществува... Само погледни как кротичко се надниква и чете тук, ама колко от прочелите дадоха реални предложения? Щото тва–Фадромката, нещо май страшно се вижда... Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 кой въобще мисли, че да знае, че съществува. Картезианците, ти за какъв ме взимаш? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.