Alxx® Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Това с 2-та процента е нереално - спрингборда невинаги се обновява веднага. Чистата работа се казва чист рестор (просто натискаш въпросния бутон), активиране(ако имаш карта на ат&т) или хАктивиране по време на джейла с редсноу 0.94. Има достатъчно екстри от сидиа (които работят перфектно), предлагащи функционалност като на 4.0. Цитирай
PunkoHead Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 За батерията е супер относително. Аз съм с това модче, само че понеже не съм си платил сметката съм в Aeroplane моуд и батерията ми пада МНОГО бавно Usage имах около 8ч, а стендбай бяха дни и батерията ми си държеше. Знам ли.. Да не си инсталирал онези модове за клока на процесорчето? Цитирай
bboyg Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Ама тя батерията ми не пада бързо, бавно се зарежда. Нищо не съм инсталирал, даже SBSettings и WinterBoard нямам Цитирай
PunkoHead Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Ааа.. От къде зареждаш? Аз спрях да зареждам от компютъра, защото пече и както каза ти.. Става разряд Сега си зареждам само със зарядно Цитирай
peerless Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 И аз съм с лайт версията и съм много доволен, нямам драми със скорост и т.н. Иконата лесно можеш да си скриеш чрез SBSettings... Цитирай
sigoro133 Публикувано Юли 7, 2010 Публикувано Юли 7, 2010 Телефона лети с тази версия просто съм много доволен. Никакви проблеми с батерята и със скороста напротив само+++++ Цитирай
PunkoHead Публикувано Юли 7, 2010 Публикувано Юли 7, 2010 (редактирано) Излезе пълната версия за iPhone 2G. Тя включва: Джейлбрейк Хактивация Тапети от iOS4 Спрингборд тапети СМС тапети iOS4 Док Док с отражение iOS4 икони Гласов контрол Emoji Батерията в проценти Кликни за да фокусираш Bluetooth тетъринг ММС USB тетъринг iOS4 мултитаскинг Брояч за символите, когато пишем СМС Файла е 260MB MultiUpload - Dox.bg - 1 - Dox.bg - 2 - Dox.bg - 3 - Dox.bg - 4 - Dox.bg - 5 - Dox.bg - 6 - Бележка: Не съм го изпробвал и не знам как върви, но утре ще го тествам и ще ви пиша. Въпроси от рода на как да го сложа на телефона няма да се взимат под внимание. Качването на фирмуера е на ваша отговорност! Редактирано Юли 8, 2010 от PunkoHead 1 Цитирай
bboyg Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Lite Edition-a се държи доста добре. Аз сега съм с него и не мога да се оплача. Дано и този релийз да е ако може даже по сполучлив. TeDDy, ако инфото в профила ти е вярно, не виждам как ще го пробваш без OS X? Цитирай
cvalio Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 И за какво ли му е OS X, за да пробва моднат FW 3.1.3 на iPhone 2G ?!?!?! Цитирай
PunkoHead Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Важно е да има iTunes. Ако го има всичко натам е лесно Файлчето е .ipsw Цитирай
sve96 Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 (редактирано) Знам ,че въпросът ми не е подходящ ,но това ще проработи ли на Ipod touch MC??? Редактирано Юли 8, 2010 от sve96 Цитирай
profusion Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 A мултираска как е, зорлен ли е или е ок? Цитирай
TeDDy Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Впечатления: - Cydia е стара версия - Няма добавен MI Patch (App synch) - Автофокуса на камерата според мен не работи - Не видях да има видеозаписване - Мултитаскинга НЕ работи - Брояча на символите при СМС липсва - Няма СМС тапети - Батерията не е в проценти и няма настройки за това ... Общо взето леко модифицирали изгледа и добавили някой неща за мързеливите. Ако ви се пробва, няма страшно. Лично за мен, не е нищо особенно. Ще си върна 3.1.2. Цитирай
PunkoHead Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 За тези, които не знаят: Автофокус на 2G не съществува, просто са го направили да изглежда, все едно има. Видеозапис наистина няма.. Аз съм объркал! Цитирай
TeDDy Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 То си има бре ама трябва да си го добавиш ръчно Цитирай
vasko1987 Публикувано Юли 15, 2010 Публикувано Юли 15, 2010 А дали има опцията Cellular Data On/Off? Цитирай
gogosim Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 А има ли програма от Cydia за променяне на цвета на надписите на иконките, защото почти не се виждат Цитирай
cvalio Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 (редактирано) Има, но то са теми за WinterBoard - от Cydia. Другия вариант е правиш си Info.plist със следното съдържание: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>DockedIconLabelStyle</key> <string>/*font-family: monospace;*/ font-size: 13px; color: yellow</string> <key>NavigationBarStyle</key> <string>1</string> <key>TimeStyle</key> <string>/*font-family: monospace;*/ font-size: 16px; color: yellow</string> <key>UndockedIconLabelStyle</key> <string>/*font-family: monospace;*/ font-size: 13px; color: yellow</string> </dict> </plist> (за жълти надписи - или color: orange ; или color: purple и т.н) Този файл слагаш в темата която ползваш в главната директория. Респринг и си ....жълт да речем виж тема : Icon Label Color Pack - от ModMyi например Редактирано Юли 19, 2010 от cvalio добавка Цитирай
MyTpaTa Публикувано Август 8, 2010 Публикувано Август 8, 2010 (редактирано) Сега ще кача и ще споделя за ефекта от 3.1.3 приличащ на iOS4 Редактирано Август 8, 2010 от MyTpaTa Цитирай
Grievous Публикувано Август 8, 2010 Публикувано Август 8, 2010 Тази на PunkoHead по-горе не ти ли върши работа? Гледам дори и линковете са активни. Цитирай
bboyg Публикувано Август 11, 2010 Публикувано Август 11, 2010 (редактирано) Момчетата, които работят по проекта пуснаха нова версия. Както казват те "Изчистено е максимално количество бъгове". В момента съм с нея, но имам проблем с ъплоада, така че ако има някой с Мак ОС, да направи къстъма и да го пусне (ако иска ест.). Промените които забелязах са следните: -Оправени са шрифтовете на имената на приложенията (сега има контур и текста се чете без значение от цвета на background-а) -Има мултитаскинг, но за сега май работи само за вградените приложения (iPod, Safari, Contacts и тнт.) активира се е двойно натискане на Home, както си е по принцип -Не ми изкарва грешки при опит за инсталация на приложения, с които съм имал ядове с предния релийз -След инсталация на Categories си имам и папки вече (в последната версия са добавили голям избор от папки от iOS4) П.С. Добавени са и новите "големи" барове за обхвата от iOS4 Редактирано Август 11, 2010 от bboyg Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.