B_A_D Публикувано Юни 17, 2010 Публикувано Юни 17, 2010 (редактирано) Миналата седмица се разрази истинска война между SAMSUNG и Аpple , по повод изявлението на менаджера на Apple - Steve Jobs че Retina IPS-LCD Display е най-добрият на пазара и е с по-добри характеристики от Super AMOLED на SAMSUNG. http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=16246 http://www.koreaherald.com/national/Detail.jsp?newsMLId=20100609000744 В отговор представители на SAMSUNG заявиха че въпреки действително по-яркият с 5% дисплей на Iphone 4 , той е с по-лоши ъгли на видимост както и консумацията на ток е по-голяма с 30% от тази на Super Amoled-а. http://www.phonearena.bg/htmls/Samsung-Super-AMOLED-ekranat-e-po-dobar-ot-Retina-Display-na-Apple-novina-a_11818.html http://www.slashgear.com/samsung-defend-super-amoled-over-steve-jobs-iphone-4-display-snub-1089234/ http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-says-its-Super-AMOLED-screen-beats-Apples-Retina-Dislpay-article-a_11818.html Друга интересна подробност е че все пак SAMSUNG забраниха на служителите си да правят негативни коментари по-повод Iphone , тъй като основната електроника в него е производство на SAMSUNG, а бизнеса си е бизнес. http://joongangdaily.joins.com/ Редактирано Юни 17, 2010 от B_A_D Цитирай
PunkoHead Публикувано Юни 17, 2010 Публикувано Юни 17, 2010 Работят ти само първият и последният линк... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 17, 2010 Публикувано Юни 17, 2010 Не не е от това. Просто някои от линковете не са пълни.. Има многоточия, на чието място трябва да има друго.. Цитирай
B_A_D Публикувано Юни 17, 2010 Автор Публикувано Юни 17, 2010 (редактирано) Да допълня, че 5мп камера на iPhone 4 е направена по най-новата BSI технология, така че от нея се очаква доста добро качество на изображението. Линковете са оправени. Редактирано Юни 17, 2010 от B_A_D Цитирай
alessandros Публикувано Юни 17, 2010 Публикувано Юни 17, 2010 (редактирано) Само искам да отбележа, че така наречения RETINA дисплей е произведен от LG. A ето и доказателство в моя подкрепа част от статия в Appleinsider LCD-IPS дисплея, използван в iPhone 4 се произвежда от LG, един от първоначалните съперници на Samsung. От своя страна, фирмата за проучвания iSuppli смята, че конкуренцията между Apple и Google се оприличава и като битка между LCD-IPS дисплей и AMOLED дисплей. Редактирано Юни 17, 2010 от alessandros Цитирай
deezel Публикувано Юни 17, 2010 Публикувано Юни 17, 2010 Да, случайно Apple не произвеждат дисплеи. Цитирай
alessandros Публикувано Юни 17, 2010 Публикувано Юни 17, 2010 Да,/мерси за забележката ние не знаехме/ ама можеше да е на samsung и тогава нямаше да е Retina, a AMOLED дисплей Цитирай
B_A_D Публикувано Юни 21, 2010 Автор Публикувано Юни 21, 2010 iPhone 4 << = >> Samsung Galaxy S Touchscreen << = >> Pushscreen На скоро имах ,,честта'' да се докосна до N97 който е на същия принцип Pushscreen ...еми по-голямо дърво от тая технология не съм срещал... Ужасно е ,докато отворя даден файл ме заболяват пръстите да натискам ...какво е това ? На 3310 се натискаха бутоните по -лесно, от колкото на тва чудо дисплея... Цитирай
vesselin Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 i Pushscreen ...еми по-голямо дърво от тая технология не съм срещал... Ужасно е ,докато отворя даден файл ме заболяват пръстите да натискам ...какво е това ? Неееее НЕ Е ТАКА! Днес ми попадна един Самсунг Галакси С и със сигурност не е с технологията на N97 или е нещо много усъвършенствана Повярвайте ми - НЯМА РАЗЛИКА С iPhone! Единствената причина да ползвам продукта на гадното копеле Стив Джобс толкова години е че дисплея работи наистина перфектно... Много от хората тук помнят какво борба беше със инсталъра и сидията да накараме телефона да праща MMS-и, каомерата да снима видео.... ама край от утре съм на Андроид - отивам в М-тел да го взема, че там е ексклузивно... Хлапето ми ще се изкефи утре - iPhone отива при него и той ще си пише с вас кое как не му работи... Аз със удоволствие спирам да инвестирам при Стив и отивам при Гугъл!!!!!! 1 Цитирай
Anthony Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 Ще се върнеш. За съжаление, конкуренцията е много по-зле. Цитирай
N1k0lA Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 И аз съм на мнението на Anthony.преди да си взема iPhone си играх с N97 на един мой приятел,но един месец след като ползвах iPhon-a не можех да натисна екрана на N97 освен с писалка.То не бе натискане Цитирай
Aveliky Публикувано Август 4, 2010 Публикувано Август 4, 2010 В най лошия случай ще си има два айфона. Цитирай
kkp Публикувано Август 22, 2010 Публикувано Август 22, 2010 Хора ... N97 е ужасен, но ако говорим за конкуренцията ... не знам защо сравнявате със телефон със симбиан и резистивен тъч .. не е коректно. Сравнявайте с HTC Desire примерно ... мисля че наистина има минуси, но има и доста плюсове които не бива да пренебрегваме. Преди iPhone 4 бях с Tattoo (който е много по-зле от Desire) но е с пъти по-добър от N97, и спокойно мога да кажа, че Андроид е достоен съперник на iPhone и лично мисля че по коледа ще има телефони които са доста по-добри от iPhone 4. Цитирай
stone cold Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 Въпроса е коя Коледа, защото следващата Коледа през 2010 наистина може да има по-добър телефон от сегашния айфон 4, но до тази Коледа се съмнявам Цитирай
kkp Публикувано Август 23, 2010 Публикувано Август 23, 2010 Според мен временно HTC имаха по-хубав телефон от Apple ... става дума за Desire когато излезна ... сравнен с 3GS мисля че определено е по-хубав. Сега с тези процесори които се анонсират и стремежа на HTC (отделно показват че могат да правят телефони) в комбинация с Андроид ... мисля че са си реална конкуренция което мен много ме радва Цитирай
toti_1984 Публикувано Септември 30, 2010 Публикувано Септември 30, 2010 уж темата е за супер амолед и ретина вие почнахте за други модели телефони да говорите!аман от разбирачи значи!!! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 30, 2010 Публикувано Септември 30, 2010 Муци, по - леко с тона! За чистотата има кой да се погрижи, не се притеснявай. Оправи си профила и правописа! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.