julss Публикувано Май 8, 2009 Публикувано Май 8, 2009 Полезно приложение, което превръща вашия MacBook в advanced handsfree:). Работи с почти всички телефони. Пробвах го с iPhone3G, пушка е. Няма нужда да си вадите телефона, сам си вади контактите от AdressBook и може да набирате, говорите, пишете и четете SMS директно от мака....cool официален сайт BluePhoneElite, апликейшъна е платен, но се намира излекуван тук-там едит: упс, обърках форума, моля темата дда се премести в "Софтуер" за Мак Цитирай
julss Публикувано Май 12, 2009 Автор Публикувано Май 12, 2009 SMS не работи, само freehands :neutral: Цитирай
turieca Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 а дали има нещо такова и за нас нещастниците с уиндоус :redface: Цитирай
Adamov Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Туршияя, нали си с хак, бе? Кво ревеш? Цитирай
turieca Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 хака се "смарангяса"и сложих 7-ца и си остаих лаптопа на жената а аз се заробих с една играчка acer aspire one 11,6" не намерих читаво макче а не ми се затъваше с повече пари, че трябват за памперси :redface: п.с. а ти не са базикаи ами помисли за такава програма че обърнах нета и само някъв блуту дайлър намерих дето не работи Цитирай
Adamov Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Е няма как да мисля. Няма на какво да пробвам. Минавай на мак и не ми се прави на банскалия... Цитирай
turieca Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 ми като не разбираш от тея работи ко са месиш при големите а за мак има време сега Стефания е приоритет Цитирай
slaf Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 програмката е готина някой да пусне един сериен само Цитирай
sand0 Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 програмката е готинанякой да пусне един сериен само Има го по торентите Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.