Adamov Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Искам най-отговорно да заявя, че мразя aveliky за дето ми показа iPad и ме обрече на хиляди безсънни нощи!!!!!!!! Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Аз пък му се радвам Мразиш админа - ей това е свобода на словото.:doh: Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 E, какво толкова бе Пепи, голям iPod. :rolling: P.S.: Това като го чуя.... Цитирай
cvalio Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Заглавието направо ме накара да заеквам А иначе - голям iPod, какво толкова - дори ми направиха забележка "Е даааа.....ама няма телефон!" :rolling: Цитирай
alessandros Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 И аз се от към заглавие, адамчето знае как да привлича внимание! п.с. и аз така съм за iPad, но скоро ще ми мине/идва от щатите/:mrgreen: Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Все още не мога да си обясня за какво би ми послужил iPad. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Най-важното е да има за какво да ти послужи Цитирай
tonygti Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Общо взето за занимавка ако нямаш какво да правиш... друг смисъл в него аз поне не виждам. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Няма смисъл да си купиш нещо, в което не намираш практическо приложение. Манияк съм на тема Gadgets, но това.... Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Не е безсмислено устрийство. Само едно ще кажа: Откакто го имам, не съм спрял да чета на него книги. А аз обичам да чета доста. Идеален е за тази цел а и за доста други неща, които ми трябват. Тъй че аз приложение си му намирам и прекрасно ми върши работа Цитирай
alessandros Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Ама и му отива! :clap: п.с. адаш какво си се заровил в тоя iPhone ? Цитирай
Adamov Публикувано Юни 20, 2010 Автор Публикувано Юни 20, 2010 Много хора си купуват неща, на които не намират практически приложения. Или не им изкарват обратно парите. Или хиляди други неща. Просто ей така да ги имат. Аз ще го ползвам за това, за което искам да го имам. Разглеждане на страници, слушане на музика, играене на игри. В момента пиша и книга. Мисля че с този Pages ще ми е изключително удобно да дописвам и ще мога да го правя по всяко време време. Плюс това, ще правя и видео ръководства и за него, което пък ще бъде от ползва за потребителите на iPad. Както настоящите, така и бъдещите. За съжаление обаче... скоро май няма да имам iPad. Цитирай
deezel Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Аз също много искам да си взема iPad, но "просто искам да си взема iPad". Все още за мен няма килър приложение, което да ме накара да си го взема. На практика не предлага никаква ексклузивна функционалност, поне към момента. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 (редактирано) Всеки сам си преценява кое му е нужно и кое не и дали ще има ползва от него.Аз лично имам огромна полза от моя iPad и всеки ден все повече се убеждавам в това. Освен всичко, което изброи Adamov , моята подготовка мина почти изцяло на iPad-a.Почти всички учебни материали (лекции, учебници, чертежи..) вече ги има в електронен формат.Освен това книги като Нойферт (Neufert) за по 300лв , които са задължителни за сферата, с която тепърва ще се занимавам и тежат колкото тухла, освен, че ги имам безплатно, винаги са в мен. Освен това на практическите ни изпити ни дават да носим ако щем цяла библиотека с книги, по простата причина, че няма какво тепърва да научиш на изпита.Аз нося само iPada. Дори един изпит по сградостроителство, на който се чертае един детайл на дограма, който трябваше да се чертае в мащаб 1:1 директно го свалих с паус от дисплея на iPada, като просто го зуумнах с линийката в този мащаб. Ситуациите в които ми е помогнал засега са учудващо много, а го имам от скоро. Да не говорим за това колко е бърз и колко му издържа батерията.Няма лаптоп, който да го носиш цял ден с теб без да го усетиш, цял ден да цъкаш и чак вечерта да земе да му пада батерията. Откъм приложенията килър, за които deezel спомена, мойто е едно: GoodReader Редактирано Юни 20, 2010 от uncivilized Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 (редактирано) На теб, очевидно е помогнал, ама масата си го купува само за да го разнася в мола или в планет Както неведнъж съм казвал - при липса на други атрибути...и айпад-а ще свърши(работа) Един млад потребител(няма да кажа кой) викаше: "Знайш к'во е яко, като спреме на аерогарата в Париж за прекачване, да извадя от чантата Мак(или айпад - все тая), а, не някакво смотано PC." Редактирано Юни 20, 2010 от alxx Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Пък аз мразя Adamov, че е бил тук, и не се обади на кака! Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 И не само на теб... А с тва заглавие като от "Жълт шок" събра публиката.. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 Аз още не съм го виждал това нещо! Не съм и идвал до София Сашо и на мен обеща да го покаже, ама аз нема да го мразим :mrgreen: Цитирай
intruder Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 @pe6o666 - Не им позволявай да ти го покажат в никакъв случай - това е зараза! И аз съм болен вече. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Юни 20, 2010 Публикувано Юни 20, 2010 (редактирано) Особено ако alxx иска да ти го покаже. :rolling: :deletetopic: Редактирано Юни 20, 2010 от uncivilized Цитирай
Adamov Публикувано Юни 20, 2010 Автор Публикувано Юни 20, 2010 Въъъй... какво исках да кажа... то на къде тръгна! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.