mckiller Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 Здравейте , имам следният проблем : Инсталирах си iGo_BG_HiRes_1.2.2+userPOI+SpeedCam , Sygic Aura Drive Eastern Europe v1.16.ipa, но неможе да се сварже със сателит , пише : " Waiting for a GPS signal" и нищо. Location Services e ON.Направих и "Settings/General/Reset/Reset Location Warnings и пак нищо.Ще съм много благодарен ако ми помогнете. Благодаря ви. Edit: Има ли програма с която да тествам GPS дали работи или е изгорял? Благодаря ви. Цитирай
SpLiT Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 На открито ли пробваш? На мен понякога дори от дърветата ми губи сигнал. Цитирай
mckiller Публикувано Юни 22, 2010 Автор Публикувано Юни 22, 2010 Да на открито, на един паркинг над мен има само небе Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 Пусни веднъж мапс да те локализира по IP и опитай пак Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
mckiller Публикувано Юни 22, 2010 Автор Публикувано Юни 22, 2010 Мапс ми изписва " your location not be determinated" пуснах му и Wi-Fi и пак същото. Цитирай
NBT Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 Не съм сигурен ни май pushfix от cydia лекуваше този пролем. Цитирай
mckiller Публикувано Юни 22, 2010 Автор Публикувано Юни 22, 2010 Търсих го pushfix в cydia но не го намирам, в кое репо е да го сваля и с него да пробвам. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 (редактирано) Напиши push doctor в търсачката на форума - има цяла тема. Оправя повече неща от пушфикса. Edit:http://bgiphone.com/showthread.php/3745-Push-Doctor-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B5-push-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%90%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD.?highlight=push+doctor Редактирано Юни 22, 2010 от alxx Цитирай
mckiller Публикувано Юни 22, 2010 Автор Публикувано Юни 22, 2010 (редактирано) Инсталирах го push doctor както е описано, но пак греда дава че сървара на доктора го няма и не се получава. Пробвах 10 пъти. Направо изперквам вече Edit: сега пак пробвах 08:03/23.6.10 да инстална ДОКТОРЧЕТО но пак ми казва, че сървара го няма. Даите някакви предложения. Благодаря ви. Редактирано Юни 23, 2010 от mckiller Цитирай
dViktor Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 Преди като бях на 3.1 по някой път доста бавно ме локализираше. От вчера съм с 4.0 и много добре се държи даже и на закрито ме хваща къде съм. Освен да пробваш с 1 рестор и да видиш дали ще се оправи. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 ЕЕЕ, свали деб-овете от темата и ги качи ръчно бре! Първо разните там софтуерни инструменти - накрая след рестарт качи самия пакет пуш доктор. Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Юни 23, 2010 Публикувано Юни 23, 2010 При мен е същото, от известно време. Телефонът ми не е "хактивиран", има ли смисъл да пробвам този доктор? Цитирай
mckiller Публикувано Юни 23, 2010 Автор Публикувано Юни 23, 2010 (редактирано) ДАМ това съм го направил всичките ръчно съм ги инсталирал, рестарт и послед доктора и пак греда. ЕЕЕ, свали деб-овете от темата и ги качи ръчно бре! Първо разните там софтуерни инструменти - накрая след рестарт качи самия пакет пуш доктор. EDIT: Стана най-накрая захапа и навигацията тръгна. Позиционира ме грешно но и това ще оправя. Благодаря на всички отзповали се БЛАГОДАРЯ!!! Редактирано Юни 23, 2010 от mckiller Цитирай
3GS Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 (редактирано) Здравейте, имам същия проблем и аз: "your location not be determinated", след чист restore на 3.1.2/jail с ultrasn0w. Пуснах WiFi, пробвах на терасата. Инсталирах и всички пакети за PushDoctor, по указанията, но проблемът си остава. YouTube също не работи. Благодаря предварително за съдействието. EDIT: След като инсталирах всички пакети и накрая PushDoctor, рестартирах и влязах в Cydia. Имах update (UIkit, ако не се лъжа). След ъпдейта и рестарт всичко е ОК. Имам си GPS и YouTube. Редактирано Юни 29, 2010 от 3GS Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Ти си с ФО ? Съвет към всички с ФО: След активация с карта на оператор е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕДИ ДЖЕЙЛБРЕЙКА да ползвате поне веднъж mail, youtube и gps-a, за да може телефона сам да създаде сертификат и активиране на услугите. Ако джейлнете преди да сте ги ползвали - блокира се нормалната активация и тел-а се държи като хАктивиран, т.е. нужен ви е пуш доктор, а това както виждате, можете да си го спестите. 1 Цитирай
valentinov_plamen Публикувано Ноември 26, 2010 Публикувано Ноември 26, 2010 Здравейте , имам проблем с GPS-a .. инсталирал съм Tom Tom v1.5 , Sygic Aura и xGps .. не ме позиционира и на трите програми...позиционира ме само на включен wi-fi... и като го изключа и му задам нов маршрут .. пак нищо.. някой ако може да помогне... 2 Цитирай
stan313 Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Здравей аз имам същите проблеми не ме позиционира правилно нито на една от навигациите който инсталирах(Sygic Aura,NDrive и Navigon). Проблема е следния:Когато задам дестинация и потегля няма движение на стрелката за навигацията и постоянно ме мести на километри от мястото на което се намирам,същевременно ми дава инструкции да правя несъществуващи завои.Също така забелязах ,че дори с Google Maps няма движение а просто препрашане от едно място на друго,преди да инсталирам Cydia нямах тези проблеми и така как ще оправиш проблема с погрешното позициониране? (Инсталирал съм pushfix) Цитирай
stan313 Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 Има ли начин да се премахне Cydia без да се преинсталира софтуера? Егати телефона и ако премахна Cydia няма как да инсталирам навигациите много е навързано всичко или аз съм прекалено нов в тези неща Някои ако се сети за някакво решение на проблема нека сподели 1 Цитирай
orbitalen Публикувано Февруари 12, 2011 Публикувано Февруари 12, 2011 (редактирано) Според мен причината не е в самата Cydia, а по-скоро в някое от приложенията (което майче и neol23 имаше в предвид), които си инсталирал от нея. Погледни какво точно си инсталирал и почни да премахваш приложенията в обратен ред, след всяко премахване -> respring или reboot и пробваш пак позиционирането. Също така не забравяй, че трябва да си на открито при позициониране. Когато съм си в къщи, например, и пусна GPS-а ме изкарва, че съм в противоположния край на града. Като много краен вариант можеш да пробваш да restore-неш, да jailbreak-неш наново и да тестваш без никакви инсталирани приложения дали ще си те позиционира като хората и ако всичко е ОК, си инсталираш това, което ти трябва и пак след всяка инсталация проверяваш как е ситуацията. Редактирано Февруари 12, 2011 от orbitalen 1 Цитирай
stan313 Публикувано Февруари 13, 2011 Публикувано Февруари 13, 2011 (редактирано) Оправих нещата.Сега "Sygic Aura" ми работи перфектно(инсталирах я от Installous 4) версия 2.0,единствения недостатък е че когато си свържа телефона с Itunes ми изтрива всичко инсталирано от там Редактирано Февруари 13, 2011 от stan313 2 Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 13, 2011 Публикувано Февруари 13, 2011 (редактирано) Така е, като те мързи да четеш и не знаеш какво е АppSync, нито какво се прави със Cydia, да не говорим за iTunes Sync в настройките на installous... Ама за сметка на това – обичаш да пишеш, и горното явно не ти пречи да пълниш темите с излишни постове. Редактирано Февруари 13, 2011 от Sladichuk® Цитирай
xto Публикувано Ноември 18, 2012 Публикувано Ноември 18, 2012 (редактирано) Здравейте имам iPhone 3G 4.2.1 инсталирах си sygic aura пускам го всичко е ок позиционира ме на точно място със включено WI-FI и като потегля със кола или пеша никакво движение на гпса- след 20тина метра (пеша) ме позиционира пак кадето съм стигнал, а ако съм със кола минимум 200 метра моля помогнете мн ми е важно ГПСА да ми работи... Редактирано Ноември 18, 2012 от xto Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.