Severus Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Ето какво ми изпрати преди малко по скайпа Mr Aveliky http://www.youtube.com/watch?v=i5gvuA_D8FE 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Махни, че му се реве... На обед говорихме Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Всичко е яка измама... Само 20 човека успяха да си купят и свършиха бройките. После чичо Стив ще каже, че в първия ден са продали "х ххх ххх" бройки. 1 Цитирай
Severus Публикувано Юни 24, 2010 Автор Публикувано Юни 24, 2010 Ти какво искаш?! Медведев лично при Джобс отиде, за да се наиграе с една бройка!!!! Дефицит Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Бах го и скелета-еврей. Тоя и за ядене вече не харчи. Да не говорим, че с тези дрехи ходи от 20 години Цитирай
Severus Публикувано Юни 24, 2010 Автор Публикувано Юни 24, 2010 Ама виж мутрите на Медведев накъде са зяпнали. Сигурно някой заплес програмист не е разбрал заповедта и е излязъл в коридора без разрешение Цитирай
kartichko Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 (редактирано) Ти какво искаш?! Медведев лично при Джобс отиде, за да се наиграе с една бройка!!!! Дефицит Според мен бройката е за Владо Путин Едит: Скоро темата трябва да се прекръсти на Медведев в Монтпелие на лов за iPhone 4! Редактирано Юни 24, 2010 от kartichko Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Ама виж мутрите на Медведев накъде са зяпнали. Сигурно някой заплес програмист не е разбрал заповедта и е излязъл в коридора без разрешение На някое пъпчиво програмистче сега му правят нов интерфейс в клиника по пластична хирургия, а и нови зъбки сигурно. Като ги гледам тези злобари, нищо чудно и пръстена да са му цъфнали Цитирай
FuckDaShit Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Добре а защо Aveliky чак до Франция, Гърция и Италия не го ли пускат още? И искам да попитам някой знае ли във всички нормални страни от EU ли ще го пуснат на една цена ... или кой както реши? (говоря за продажба без обвързване с оператор) Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Италия много по-близо ли е от Франция? Цитирай
FuckDaShit Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Ха ха, не знам защо го водим този разговор но да Италия е по-близо от Франция ха ха! София/Рим - около 900 км (самолет) с Wizz за 60-70 лв отиваш и се връщаш. София/ Монпелие - около 1600 км (самолет) Wizz до колкото си спомням лети само до Париж на територията на Франция т.е. е доста и по-скъпо до там. Та това ми беше мисълта когато попитах дали го няма по-близо. (не се заяждам) Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Брех, тоя Рим до Белград, бе. По суша са 500 км. разлика между Рим и Монпелие. Малко си скаран с географията, ама нейсе. Може и от Венеция да се вземе, дотам наистина е по-близо. Цитирай
vasko1987 Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Според мен не е измама, а просто пазят повечето бройки за хората, които са направили pre-order. Цитирай
PunkoHead Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Е.. Телефоните, които са направени с pre-order трябва да са отделени от тези, които не са.. Не може за един ден да са отделили 20 телефона Цитирай
vasko1987 Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Ако няма защо да не може. Гледам, че във френският app store, пращането е от 14 Юли. Дефицит голям е значи. Цитирай
FuckDaShit Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 (редактирано) Брех, тоя Рим до Белград, бе. По суша са 500 км. разлика между Рим и Монпелие. Малко си скаран с географията, ама нейсе. Може и от Венеция да се вземе, дотам наистина е по-близо. ХА ХА ХА ХА ХА не ставай смешен или говорим за различни Рим и Монтпелие или не само аз съм скаран с географията ха ха, защотото от Рим до Монпелие по суша е 1042км (и само да ти кажа една тайна от Рим до Милано са 600 км по суша) и тръгвайки по суша от Рим в каквато и да е посока след като изминеш 500 км все още ще си на територията на Италия. Ще те помоля да не даваш подобни квалификации кой колко е скаран с географията! P.S Не разбрах какво имаш предвид като казваш, че Рим е до Белград?!?!?!?!? Редактирано Юни 24, 2010 от FuckDaShit Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Абе, ти май съвсем си опериран и не усещаш какво е ирония... Пък за капак, като гледам постовете ти и в други теми – се изживяваш май и като много велик... Ще ти споделя секрет – манията да си велик, изживяването за величие, и наистина да си велик са 3 различни неща.... а първите 2 в съчетание не водят до добро... А във форумите – това пък е най–краткия път към БАН–а.. Цитирай
FuckDaShit Публикувано Юни 24, 2010 Публикувано Юни 24, 2010 Офффффффффффффф то взе че стана много сложно... имам усещане за ирония спокойно. Самоиронията също ми е добре позната. А последното нещо което си мисля е че съм велик просто отворих google maps... бахти зора за БАН-ове Весели празници! 1 Цитирай
Гост Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Толкова спорове, а поне да бяхте видяли, че в Италия още не се продава... В момента в Европа отключени телефони се продават единствено във Франция и Великобритания. Следващия път като решите да си мерите ... разстоянията, поне вижте първо има ли смисъл Цитирай
Anthony Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 (редактирано) Ето малка справка за великия географ - София-Рим, София-Монпелие Разликата е точно 390 км. Разбира се, когато не ти достига мозък, започваш да измерваш разстояния от Рим до Монпелие, като пропускаш мъничкият факт, че нашия обичан Авелики тръгва от София и няма нищо общо с Рим. Редактирано Юни 25, 2010 от Anthony Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 Малко стана като задача по математика. "Тръгнал от т. А стигнал до т. B за 5 часа, после в 13 часа тръгнал до т. C и се върнал. Колко километра е изминал" Излишни спорове, VladTheImpaler е прав, в Италия не се предлага все още. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.