BardoSore Публикувано Юни 28, 2010 Публикувано Юни 28, 2010 (редактирано) Мога ли да сложа iOS4 на Touch 3G (32 гига), с Blackra1n ли трябва да стане, постоянен ли ще е джейбрейка и това, че е "зареден" предварително с 3.1 дали е проблем?Съжелявам, че задавам (може би) елементарни въпроси, но не следя сцената от доста време насам! Редакция: Предполагам това върши работа, ако няма нещо читаво за 4-ката? Редактирано Юни 28, 2010 от BardoSore Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 За iOS4 върху iDevice с новия буутром, още няма джейл. Ползвай спирит на 3.1.3 от линка (или тук, от форума). Цитирай
BardoSore Публикувано Юли 1, 2010 Автор Публикувано Юли 1, 2010 Понеже все още не съм си взел машинката (много поздрави на Unicoms за "експедитивната" работа), когато я омагьосам, трябва ли да изпълня упътването от тази тема или има друг чалъм? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 1, 2010 Публикувано Юли 1, 2010 Да, слагаш AppSync 3.1.x От синфул е добре Цитирай
BardoSore Публикувано Юли 1, 2010 Автор Публикувано Юли 1, 2010 Тъпия itunes 9.2 ми показва това, като условието си е изпълнено! Другото е, че не вдявам как се ъпдейтва апликация.Пускам си я при apps, пита дали да замести другата, потвърждавам, но после не иска да се синхронизира...просто си седи старата апликация.Това се получва с PES 2010...защото едната версия не тръгна на 3.1.3, но другата си тръгва...там е работата, че трябваше да изтрия старата и така да сложа другата версия.Ама не искам така, просто си искам да се ъпдейтне.Да се замести един вид. Цитирай
iNasko Публикувано Юли 1, 2010 Публикувано Юли 1, 2010 Имам същото устройство като BardoSore. http://thetechjournal.com/electronics/iphone-electronics/jailbreak-ios-4-0-iphone-3g3gs-on-windows-with-sn0wbreeze-1-6-1-expert-mode.xhtml Това дали би могло да проработи? Знам, че отгоре пише, че е за АйФон, но дали става за iPod Touch 3G? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 1, 2010 Публикувано Юли 1, 2010 Любопитно ми е, как не те мързи да ровиш в чуждоезичен сайт, а те мързи тук да ползваш търсачката на форума? :think: - чети, в сайта си пише за какво става. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 2, 2010 Публикувано Юли 2, 2010 BardoSore, това се появява когато приложението не е кракнато както трябва. А за ъпдейтите мисля че това е начина :think: Цитирай
BardoSore Публикувано Юли 2, 2010 Автор Публикувано Юли 2, 2010 Мдам...явно трябва да е различна версия (примерно 1.0 --> 1.1) за да отчете промяната в апликацията и да се синхронизира на ново, аз така си го обяснявам.Мерси и за пояснението за авторизацията.Кофти, че тая игра за сега е кракната само от nostradamusGr и то изглежда некачествено. Цитирай
JokerBrand Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Имам въпрос свързан със темата, вчера си закупих айпод тъч 8Гб, който се оказа МС модел и четейки насам натам, това онова относно точно тези модели, разбрах че мога да мина към ОС 4 чрез сноу брииз, но проблема е там че направих глупавата грешка да ъпдейтна от айтюнс на 4.0.2, а сноу брийз изисква 3.1.2. Та ви моля да ме опътите как мога да си сложа 3.1.2 фърмуер или по скоро как да го даунгрейдна, като имате впредвид че съм се ровил до сега и съм в безизходица, а и ако някой ми препоръча темата за даунгрейд от 4.0 на 3.1.3, няма смисъл тъй като след инсталацията на ЛибЮсб юсбито ми отказа отвсякъде и беше неуспешно, моля за някакво решение! Цитирай
mupo Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Направи рестор до 4.0.1 (все още се подписват SHSH) и след това jailbreak чрез www.jailbreakme.com 4.0.1 можеш да го изтеглиш от темата с всички FW за iPod Touch, след това Shift+Restore и избираш 4.0.1 който си изтеглил. Цитирай
JokerBrand Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Muро, извинявам се но немога да намеря темата със този въпросен фърмуер? В интернет от http://www.felixbruns.de няма изобщо 4.0.1... Цитирай
The Shaman Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 И ние нямаме http://bgiphone.com/showthread.php/2-Всички-налични-оригинални-фирмуери-за-iPodTouch Цитирай
mupo Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 е хубаво де iTouch няма 4.0.1 :whistle: Тогава опитай с 4.0 и да се надяваме че го подписват и него все още. Цитирай
JokerBrand Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 От този сайт http://www.iphoneheat.com/2010/08/jailbreak-ipod-touch-3g-2g-mc-non-mc-ios-4-0-1-4-with-with-jailbreakme/ си тегля 4.0.1, което е за Айфон 3г, предполагам ще стане за тъча? Цитирай
mupo Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Не, не става за iTouch! Извинявай подведох те, iTouch няма 4.0.1 от 4.0 скача на 4.0.2 Цитирай
JokerBrand Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 (редактирано) Няма нищо миро, сега изтеглих ос 4 и тръгна да го ресторва и ще видя до къде ще опре... П.П. Ресторна се и сега отивам до барчето с уайфая и се моля да няма проблеми... Мерси много! П.П.П след джейла за мен не се отнася ънлока чрез ултрасноу нали? Редактирано Август 17, 2010 от JokerBrand Цитирай
Anthony Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Що да не се отнася? Отключи си го и си говори на воля от iPod-а. Само трябва с флекс да изрежеш една дупка за сим картата. Цитирай
RHCP Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Чшш, ей Anthony, забравяш за говорител (rofl) Цитирай
JokerBrand Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 Спокойно момчета, всичко ще се оправи, длъжен съм и тъпи въпроси да задавам, знае ли човек каква изненада го чака... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 17, 2010 Публикувано Август 17, 2010 А къде видя или прочете, че длъжен съм и тъпи въпроси да задавам Цитирай
lubeto_07 Публикувано Септември 24, 2010 Публикувано Септември 24, 2010 Здравейте, новичък съм във форума, регистрирах се, защото наскоро си взех iPod Touch 2G 8GB и съм с последния софтуер 4.1. Има ли Jailbreak за него, и как бих могъл да приложа хака? Благодаря предварително! Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 24, 2010 Публикувано Септември 24, 2010 Новичките, излъгали при регистрацията си, че са прочели и безпрекословно се засължават да спазват правилата на форума, подлежат на строго наказание. Особено, когато дори и след това ги мързи да се запознаят с тях, и да действат в съответствие с тях, като вместо да положат усилие, и се запознаят с основите на материята, ползват търсачката, четат, и първо самостоятелно се пробват да решат проблемите си, веднага в движение плясват пост в първата изпречила се пред погледа им тема с призив да бъдат издундуркани и персонално обгрижени по дъвкани до безумие неща чрез преразказ на форума в тяхна чест! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.