Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

MacRumors съобщи, че в китайския форум /Weiphone/ са постнали информация за следващата генерация iPhone.

Според тях следващия телефон ще работи на 600MHz, а не както сегашните модели на 400MHz, също така ще разполага с 256MB RAM /в момента е 128MB/.

Също така телефона ще има 3,2 megapixel auto-focus камера /което беше съобщено и от други източници по-рано/, както и digital compass и FM.

В поста се споделя, и че във външен вид няма да има особено големи промени.

Приложен е screenshot от който се забелязва, че телефона разполага с 32GB памет и новия модел на телефона е "MB717LL."

nextiphoneabout.jpeg

Публикувано

Нека да допълни само, че това е неофициална информация, която може да няма нищо общо с действителноста.

Публикувано

Уж се говори че точно от този сайт са пуснали първите spy photos на новите мак-ове, когато ги анонсираха преди няколко месеца.

Публикувано

Можеби това което ме кефи многое наличието на FM.

Колкото и музика да имам понякога искам просто нещо да бучи там... :lol:

Публикувано

Радиото би било добре. И на мен ми липсва, но само за да слушам някой мач по Дарик или новини. Не мога да понасям някой друг да ми избира музиката, която да слушам.

Публикувано

Това с радиото леко ме съмнява...Като се има предвид колко лапка ябълката от iTunes.

Публикувано

По-големите мобилни оператори, които предлагат iPhone, имат вече единични бройки от новия телефон, за да могат да проведат тестове. Тестовете са доста секретни и обикновенно не излиза никаква информация от операторите преди официалния старт на модела. Така се прави с всички телефони, не само с iPhone. Никой оператор като T-mobile, Orange и т.н. не би рискувал да пусне какавто и да е телефон без тези тестове, дори и това да е iPhone. T-mobile имаха проблеми с 3G когато излезе с Drop Call и сега за нищо на света няма да повторят грешката си. В момента се гледа новият модел под лупа.

Е, явно от Китай е изтекла информация и затова виждаме някакви снимки. Които най-вероятно да са съвсем достоверни.

Публикувано

Според мен тук има фотошоп :smile:

fake:

fake.jpg

orig:

orig.png

Публикувано

"Според тях следващия телефон ще работи на 600MHz, а не както сегашните модели на 400MHz"

Това пък какво означава ?

Публикувано

означава че процесора на настоящия работи на 400 mhz

Публикувано

Аз защо си мисля че процесора на 3G е това:

ARM 1176 620 MHz RISC процесор, или бъркам.

Публикувано

32-bit Samsung S5L8900 620 MHz processor

Това е процесорът, но е пуснат на по-ниска честота.

Публикувано

Двамата споменавате един и същи процесор. :lol:

Просто Samsung имат лиценс за производство на ARM процесори.

И както беше споменато самия процесор е underclock-нат от 600MHz до 412MHz

Публикувано

Не е същия :lol: Верно е, че е на базата на ARM-a, но е усъвършенстван, и е превърнат в SoC - System On a Chip. В него е интегриран и 3D ускорител - PowerVR MBX Lite .

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...