prasko Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 Мисля, че клипа ясно обяснява как става процеса. 1 Цитирай
0 prasko Публикувано Юни 30, 2010 Автор Публикувано Юни 30, 2010 Направих първата заявка за връщане, ще пиша за резултата. Edit: Резултата е налицe. Покупката е сторнирана. Работи! Цитирай
0 tonygti Публикувано Декември 25, 2013 Публикувано Декември 25, 2013 Закупих едно приложение 2 пъти (нямам идея как стана). Един път ъпрейднах lite версията и ми взе 3.59 евро и втори път без да искам закупих директно Pro версията от AppStore. Подадох им Report, но ми изписа, че само едните 3.59 ще ми върнат, а видях че са ми дръпнали на един път от банковата сметка сумата и за двете покупки. Дали ще върнат и по втората.... Цитирай
0 killer4o Публикувано Декември 25, 2013 Публикувано Декември 25, 2013 Защо биха ти върнали и двете покупки? Цитирай
0 Максим Костадинов Публикувано Декември 25, 2013 Публикувано Декември 25, 2013 Според мене ще ти върнат само едната,защото реално тя е сбърканата Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Въпрос
prasko
Мисля, че клипа ясно обяснява как става процеса.
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.