alessandros Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 (редактирано) Реших да потърся в google/ беше ми интересно / дали има тайни кодове за iPhone, както е при Nokia и ето резултата. Намерих доста комбинации, който ще опиша/кой код какво прави и какво показва/ и споделям с вас. Дано на някой да свършат работа. 1. *3001#12345#* натиснете Call Влизате в Field Mode Field Modeразкрива много от вътрешните настройките на вашия iPhone, по-специално до актуална мрежа и информация за клетки. 2. *#06# Показва IMEI-я / не е нужно да натискате Call / IMEI /за който не знае/ е уникален идентификатор на вашия хардуер на мобилния ви телефон. Заедно с вашата информация от СИМ-а ви идентифицира чрез доставчика на мрежата./така вече се откриват крадени телефони-толкова по тая тема/ 3.*777# и натиснете Call. Салдо по сметка за предплатени услуги iPhone. *225# и натиснете Call. Баланс на сметка. (Абонаментни само) *646# и натиснете Call. Проверка на минути. (Абонаментни само) Тея трите кода са ясни смятам 4.*#21# и натиснете Call Настройки за call forwards. Запознайте се с настройките на изпращане на повикване. Ще видите дали имате гласови, данни, факс, SMS, синхронизиране, Async, пакети за достъп и call forwarding включена или изключена. 5.*#30# и натиснете Call Линия за разговори Това показва дали сте разрешили или забранили повикващата линия, вероятно и броят на линиите. 6.*#76# и натиснете Call Проверете дали линията е активирана, или не/1 или 2/. 7.*#43# и натиснете Call Проверете дали чакащото повикване е активирано Показва чакащото повикване статус на гласови повиквания, данни, факс, SMS, синхронизиране на данните, Async данни,достъп пакети дали са включени или блокирани. 8.*#61# и натиснете Call Проверете номера на неотговорено обаждане Показване на номера за изпращане на гласови повиквания, когато едното повикване е без отговор. Показва и възможностите за пренос на данни, факс, SMS, синхронизиране, Async, пакети за достъп. 9.*#62# и натиснете CallПроверете номера на повикване, когато услугата е достъпна. Това се отнася за call forwarding 10.*#67# и натиснете Call[/b Проверете номера на повикване когато линията ви е била заета Това се отнася за call forwarding 11.*#33# и натиснете Call[/b Проверете за / това незнам как да го преведа/ call control bars. Проверка на всички обичайни заподозрени (глас, данни, факс, SMS и т.н.), за да видите дали блокирането е включено или е блокирано за изходящи. Повечето са пробвани от мен и работят.Ами дано да съм бил полезен!!!!! Made it by alessandros Редактирано Юни 30, 2010 от alessandros Цитирай
Grievous Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 Повечето са пробвани и от мен, и нито едно не работи освен IMEI, който няма как да видя. Мтел, ако е от значение. :mrgreen: Цитирай
anrito Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 Аз съм на Мтел и всички, освен тези от точка 3, си работят. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 Всички пробвани от мен, с изключение на 1. и 3. - работят. Отделен въпрос е каква работа вършат. п.п. Също М-тел. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 30, 2010 Публикувано Юни 30, 2010 (редактирано) Това са стандартни команди към мрежата и има значение САМО операторът към който ги подавате (е и телефона - не всички телефони могат да "четат" отговора). Пример - когато активирате текущи прехвърляния от менюто на апарата - телефонът генерира именно *21... Знаех доста едно време, мобифоните изобщо нямаха меню разговори Редактирано Юни 30, 2010 от alxx Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.