chayanne Публикувано Май 12, 2009 Публикувано Май 12, 2009 Предполагам, че всички знаят за функцията на бутона на слушалките "play & pause". Честно казано до днес занех само за тази му функция(освен за приемане на разговор). Днес обаче случайно открих, че двукратното натискане при слушане на музика препраща към следващата песен. Трикратно натискане връща настоящата песен отначало. Четрикратно - спира плейването(не на пауза) - при пускане последната песен ще започне отначало. Както се бях засилил пробвах и пет но просто ми спря песента и я пусна отначало. Някой ако знае други функции - примерно при разговор, нека сподели. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 12, 2009 Публикувано Май 12, 2009 Натискаш/задържаш - връща албума отначало. Цитирай
ReCcA Публикувано Май 12, 2009 Публикувано Май 12, 2009 Аз пък сега разбирам , е това било бутон мислех , че е само микрофона на хендсфри-то МЕрси все пак за инфото де Цитирай
Alxx® Публикувано Май 12, 2009 Публикувано Май 12, 2009 Ако не знаеш, ето още: Click- приемаш разговор; Double click- отказваш. :mrgreen: Цитирай
ReCcA Публикувано Май 13, 2009 Публикувано Май 13, 2009 Е след като разбраш , че това е бутон и е на оригиналните слушалки , които служат и за хендсфри - това за приемането и затварянето се подразбира :mrgreen: Цитирай
deezel Публикувано Май 13, 2009 Публикувано Май 13, 2009 Леле, момчета, ама вие сте били индианци... Без обиди. Цитирай
ReCcA Публикувано Май 13, 2009 Публикувано Май 13, 2009 Не че нещо , но досега не съм ползвал оригинални слушлки , камоли хендсфри . Подариха ми някакви InEar , само че бяха с няква технология за да са по - удобни . И ако не ги бях затрил някаде още нямаше да знам , че микрофона бил и бутон . Цитирай
vicki Публикувано Май 13, 2009 Публикувано Май 13, 2009 По мое наблюдение четирикратно натискане не функционира (просто изпъкнява трикратно за предишната песен + еднократно за пауза) а петкратното (просто изпъкнява трикратно за предишната песен + еднократно за пауза + ендократно за плей) значи достигнахме до 3 кратно функциониране като еднократно е play/pause двукратно е next track трикратно е previous track Цитирай
chayanne Публикувано Май 13, 2009 Автор Публикувано Май 13, 2009 Със сигурност сме индианци Не може всички да сме родени професори :ugeek: Цитирай
emco83 Публикувано Май 14, 2009 Публикувано Май 14, 2009 Същите функции ги има и на IPod shuffle 2gen Цитирай
installer Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 Човек се учи докато е....ТЪП И аз незнаех за това Цитирай
pacispain Публикувано Юни 5, 2009 Публикувано Юни 5, 2009 Абе каде е тоя бутон аз виждам само мик. на моите Цитирай
juicyj Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 хах добре, че от време на време чета из форума че да разбера, че има бутон на слушалките ми хах вече половин година и чак сега разбирам за бутона хах леле колко глупаво съм изглеждал при всяка смяна на песен да вадя телефона мерси за инфото Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 19, 2009 Публикувано Юли 19, 2009 Още по- глупаво изглежда когато ползваш "хах" вместо препинателни знаци! viewtopic.php?f=4&t=118 Цитирай
muki Публикувано Юли 24, 2009 Публикувано Юли 24, 2009 Оле Боже, и аз чак сега разбирам за тези функции ужас Цитирай
Anthony Публикувано Юли 24, 2009 Публикувано Юли 24, 2009 Правилно е да се каже "този Функций". Нали говориш за прочут, римски пълководец? Цитирай
valentin karov Публикувано Август 3, 2009 Публикувано Август 3, 2009 задържането на бутона докато се ровите с сафарито (примерно) води до стартиране на ipod в бекграунд режим. Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Август 3, 2009 Публикувано Август 3, 2009 О, бледолики! :redface: Още един индианец изказва дълбоките си благодарности. Някой трик за увеличаване/намаляване на звука?! Или трябва да си купя такива: Цитирай
CuMEoH Публикувано Август 3, 2009 Публикувано Август 3, 2009 Mr.Enrich, каква е цената на тези слушалки и откъде мислиш да се сдобиеш с тях ? Цитирай
Mr.Enrich Публикувано Август 3, 2009 Публикувано Август 3, 2009 Изобщо не мисля да си ги купувам..... или поне не от тук: http://istylecz.cz/index.php?page=shop. ... Itemid=117 2 212,- K? (s DPH) = 170,16 лв (с ДДС) Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 4, 2009 Публикувано Август 4, 2009 http://cgi.ebay.co.uk/Apple-In-Ear-Head ... 286.c0.m14 Oт същия продавач си ги взех, много съм доволен. Водят се refurbished, но като ги отворих, по нищо не личеше да са ползвани дори и малко. 85 лв излизат. Препоръчвам ги най-вече за хората с ipod touch, заради това, че са с микрофон и може да се ползва напълно скайп (и други приложения разбира се). "Дистанционното" е направено много удобно. Качеството на звука за мен е доста добро. Това са ми първите тапи in-ear и просто разликата с обикновените е от земята до небето.. Цитирай
Huntly Публикувано Май 29, 2010 Публикувано Май 29, 2010 Днеска докато си ръчках Nano-то открих още една функция на тия слушалки. Едно бързо натискане и задържане превърта песента напред. Две бързи натискания и задържане превърна песента назад. Специално си качих песни на iPhone-a да вида дали бачка и там тая функция и си бачка. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.