BardoSore Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 Имам темата "iPhone OS 4.0 v1", но тя си слага собствен wallpaper (същия, като бекграунда) и неутрализира потребителския такъв.Мога ли да я излъжа и да си сложа собствена картинка за фон на lock screen-а? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 Намери папката с темата - преди беше в library/themes( на 4.0 не знам), отвори папката с името на темата, направи си уолпейпър със същото име като в папката и го замени. После размаркирай темата, респрингни и я приложи отново. Цитирай
0 N1k0lA Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 Или просто влез в папката на темата и изтрий lockscreen-a,и вече ще си слагаш какъвто искаш Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 Много умно заключение...аз какво написах по-горе? Цитирай
0 N1k0lA Публикувано Юли 3, 2010 Публикувано Юли 3, 2010 Ами да,ама като иска друг постоянно трябва да променя имена и т.н. пък така направо си слага Цитирай
0 BardoSore Публикувано Юли 4, 2010 Автор Публикувано Юли 4, 2010 Номера на N1k0lA стана. Благодаря. Цитирай
Въпрос
BardoSore
Имам темата "iPhone OS 4.0 v1", но тя си слага собствен wallpaper (същия, като бекграунда) и неутрализира потребителския такъв.Мога ли да я излъжа и да си сложа собствена картинка за фон на lock screen-а?
5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.