Sashom Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 (редактирано) Ето ви едно приложение, което разработих. Показва информация за кацащи и излитащи самолети на летище София в реално време: AppStore Sofia Airport Редактирано Юли 9, 2010 от Sashom 6 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 Що не му пуснеш на това едно ревю във форума. Цитирай
PunkoHead Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 Браво! Дано има повече такива, като теб! Цитирай
victor11 Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 Браво за приложението, на мен ще ми е полезно. Само не ми харесa фактът, че сам си го оценяваш в AppStore. Цитирай
Severus Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 Какво лошо има? Откакто свят светува търговците си хвалят стоката. Ако мислиш, че при другите приложения първо не гласува цялата фирма и след това всички техни роднините и приятели.... Цитирай
Sashom Публикувано Юли 9, 2010 Автор Публикувано Юли 9, 2010 Какво имаш предвид да пусна ревю във форума? Нещо като страницата в ай-тюнс ли? ---------- Поста е добавен в 22:24 ---------- Предишният пост е бил в 22:20 ---------- Ахам, ами относно самооценката, направих я, защото в крайна сметка ползвам тази програма и ми харесва, нищо , че аз съм я правил. И още нещо: ако предположим, че програмата само аз я харесвам, хората няма да я теглят никой няма да я отваря, и тогава моето мнение ще си виси само и няма да 'заблуди' никого. Ако пък я харесват много хора, те ще пускат повече или по-малко гласове и скоро моята 1 оценка ще се размие на фона на други (да речем 100) няма да има никаква тежест... Сега като за начало, за да предизвикам все пак някакъв интерес съм си написал едно ревю, в което допълвам, даже не повтарям възможен сценарий за използване на програмата. Нядаявам се да ме разбереш. Ще се радвам ако пуснеш едно честно ревю в апп-стора. Благодаря! Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 В момента приложението ти вече има собствена тема. Пишеш в нея Цитирай
Sashom Публикувано Юли 9, 2010 Автор Публикувано Юли 9, 2010 Хаха, прав си за фирмата и роднините, както и виктор11 има известно право. Въпреки, че мисля, че обясних моята позиция за това. Освен това това приложение е напълно безплатно, поне да си го похваля малко ако не друго.... ---------- Поста е добавен в 22:30 ---------- Предишният пост е бил в 22:27 ---------- Благодаря, че го сложи на място и му отвори тема :-) Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 Друг ме изпревари, но това няма значение. Приложението е полезно и не виждам причина да не си го ранкваш сам. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 Аз бях Похвално е това което си направил :clap: Още повече че е безплатно! Защо не спретнеш и едно за Варна :mrgreen: Незнам дали е възможно :think: Цитирай
Mkarchev Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 :clap::clap::clap::clap::clap: Страооотно Цитирай
Sashom Публикувано Юли 10, 2010 Автор Публикувано Юли 10, 2010 Аз бях Похвално е това което си направил :clap: Още повече че е безплатно! Защо не спретнеш и едно за Варна :mrgreen: Незнам дали е възможно :think: Възможно е и за Варна... може би след около месец ще стане и за там. Ще пиша тук, когато излезне в аппстора. :-) Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 10, 2010 Публикувано Юли 10, 2010 Чудесно! Сложи му 0,99$ /или колкото прецениш/ за да си го купя :mrgreen: Цитирай
Sashom Публикувано Юли 12, 2010 Автор Публикувано Юли 12, 2010 Благодаря, за сега мисля да пусна на български безплатно, а на английски платено... Но ще се радвам на всеки който подкрепи инициативата като си купи платената версия. За сега сме само със софийското летище на български, ще ви кажа първия ден в който излезнат нови версии и езици. Благодаря за подкрепата. 1 Цитирай
Sashom Публикувано Август 21, 2010 Автор Публикувано Август 21, 2010 Ето както обещах - има вече за Варна и Бургас... да се готви Пловдив! :-) Направих нова тема във Форума тук: http://bgiphone.com/index.php?/topic/5413-varna-airport-burgas-airport/ Аз бях Похвално е това което си направил Още повече че е безплатно! Защо не спретнеш и едно за Варна Незнам дали е възможно Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Приложението има някакъв проблем. Всичко полети излизат с ????, единствено се чете "Кацнал", "Очакван" и т.н. Надявам се автора да го погледне и оправи. Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 Авторът е качил нова версия в AppStore. Добавен мултитаскинг, оправени бъгове и подобрена синхронизация на данните. Съветва да се изтрие старата версия, преди да се качи новата. Благодаря, Sashom. 1 Цитирай
Sashom Публикувано Март 21, 2020 Автор Публикувано Март 21, 2020 Sofia Airport има нова версия , съвместима със новите устройства и iOS: https://apps.apple.com/bg/app/sofia-airport/id376989779 1 Цитирай
arm11 Публикувано Март 22, 2020 Публикувано Март 22, 2020 Хайде, пък след още 10 години, чакаме и ъпдейт за други ОС Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.