Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, от два дни имам проблем с логването във Facebook през компютъра, интересното е че през телефона проблем няма. Пробвах с две различни операционни windows xp pro sp2 и Vista, но разлика няма. Можете ли да ми кажете от къде идва този проблем?

Ето и снимка до каква степен се отваря сайта:

7102010102523pmdvdpal.th.jpg

Публикувано

Изчисти кеша и бисквитките на browser-a си и опитай отново. Може да опиташ и с Ctrl+F5

Публикувано

Не е от browser-a, защото пробвах с Mozilla Firefox, Opera, Safari, Chrome и загубеното IE. Разлика няма, другият проблем е че доста време примерно 10-20сек. отнема на browser-ите да заредят до положението на снимката, Opera-та се справя най-бързо, но това няма значение. Не ми го побира главата от къде може да идва този проблем при положение, че го пробвам на две различни операционни, чудя се да не е от IP-то, но защо?

Публикувано

А пробва ли някой друг да се логне от твоя компютър?

Публикувано

Не, но не мисля, че това е проблема, защото страницата на сайта не се отваря както обикновено, а по начина показан на снимката горе. Проблема е в зареждането и най-вече функционалността и показването на сайта по стандартният начин. След като се логна виждам това: 711201072035pm.th.jpg

Публикувано

Питам, защото понякога определен акаунт не може да се логне за определено време. Разни познати са ми казвали за тоя проблем.

Публикувано (редактирано)

Да, и аз съм чувал за такива проблеми, но в крайна сметка проблемът сам се реши. Предполагам, впрочем не искам да предполагам това само Поул го умее добре, но си мисля, че проблемът бе от самата страница или нещо свързано с IP адреса, но истината си остава загадка...

Като заключение ще кажа, че имах вход от http://m.facebook.com през компютъра, но с частично зареждане на снимките в моя и другите профили, а с приложението на телефона нямах никакви проблеми. И ако ви се случи подобно нещо просто бъдете търпеливи и смирени и изчакайте.

Благодаря на участниците в темата, които се озоваха на помощ и заедно търсехме проблема, благодаря ви за съветите и моралната подкрепа. Благодаря, че ви има!

Редактирано от iGaba
Публикувано

Пуснах запитване към екипа им и ми беше отговорено, че не си единствен, но не могат да разглеждат всеки проблем персонално. На страницата им има форма през която можеш да пратиш шота за да му обърнат внимание и да се опитат да отстранят проблема ако причината е в тях разбира се.

Публикувано

Като заключение ще кажа, че имах вход от http://m.facebook.com през компютъра

Точно това си мислех и аз, но от шотовете ти никъде не се вижда бутон за отваряне на нормалната версия на сайта, а не мобилната, а и не се вижда и лентата с адреса и само си мислех, че може да е нещо такова :)

• 8 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте.

Аз пък имам друг проблем.

Смених си паролата на Facebook от компютъра, след това реших да вляза от телефона. Отначало ми зареди началната страница, но след това веднага ме изхвърли.Въведох си пощата и новата парола и натиснах ОК, обаче не иска да ме впише, остава постояно да мисли и да ме вписва. Пробвах да изтрия приложението и пак да го кача (така няколко пъти), пробвах и със по стара версия на Facebook, но пак няма полза.Изтрих и всички файлове на Facebook от iFile, но пак без полза. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем или има идея как може да се оправи нека да пише.

Благодаря.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

с фз 4-ка 4.3.1 джейлбрейкнат с редснол съм, нормално ли е да не ми показва когато някой ми пише, поства нещо и т.н, при условие че всичките ми нотификации от настройките са активирани. С други програми нямам проблеми.

Публикувано

Facebook.app е едно от най-бъгавите и най-прецаканите официални приложения.

Публикувано

една приятелка ползва 3гс с 4.1 ако не се бъркам и при нея работи без проблем, помислих че аз съм омазал нещо. Преди малко излезе някакъв ъпдейт, но след него стана още по зле :)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Аз имам абсолютно същия проблем, писах на съпорта, но втори ден няма отговор...angry.gif

• 1 месец по-късно...
Публикувано (редактирано)

И аз имам проблем на iPhone 4 с 4.3.3. Нотификацийте са включени, а не ми известява когато някой ми пише, поства и т.н.

Благодаря предварително.

Редактирано от papalin4o
Публикувано

Той не работи добре и през браузър, та какво остава за приложение.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...