strangesamedogma Публикувано Май 13, 2009 Публикувано Май 13, 2009 Имах си доста снимки на телефона , днес опитах да добавя няколко , но уви не стана. Изглежда тунса ми синхронизира всичко друго, но не и снимките. Дробвах доста неща. Изтрих папката, която тунса създава и пак нищо. Избирах други папки, подпапки - нищо. Изключих синхронизацията на всичко друго като оставих само снимки и пак нищо; тунса го подминава като празна гара. Рестартирах пс-та , телефони всичко - не помага. Сега не мога да кача никакви снимки на телефона. Предложения? С 3g , 2.2 съм. Проблема изглежда се появи и при mupo след опит за помощ. Едит: Сложих най-новата версия на тунса , проблема остава Цитирай
mupo Публикувано Май 13, 2009 Публикувано Май 13, 2009 Мдам, аз трих и папката Photos в /var/mobile/Media и пак я създавах и ръчно качвах Photo Database файла, както и .ithmb файловете и стана една манджа с грозде Цитирай
mitrim Публикувано Юни 18, 2009 Публикувано Юни 18, 2009 Здравейте, знам, че въпроса ми е идиотски, обаче от скоро имам iphone и явно съм апсолютно скрана с него. Инсталирах си iTunes, всичко ок. Качих си музика пак всичко ок. Искам да си кача картинки и не става просто. Applications-a ми е напълно празен и дори и да се опитам да си сложа картинки в library-то нестава. Моля за помощ. Как да си сложа картинки в iphone-a. И евентуално тапети. :confused: Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Ех , ма четете бе ! http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=58 Цитирай
Grievous Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 mitrim, прегледай Това видео ще ти бъде от полза. Цитирай
mitrim Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 :razz: О! много благодаря вече имам картинки на телефона много съм доволна! Цитирай
strash0 Публикувано Септември 2, 2009 Публикувано Септември 2, 2009 с 3г 3.0. след преминаване от win 7 кън xp ,не иска да ми синхронизира снимките. Някаква идея как мога да го оправя Цитирай
strash0 Публикувано Септември 2, 2009 Публикувано Септември 2, 2009 снимките по принцип ми се намират в my picture, сега дадох да синхронизира друга папка и се получи Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.