The Shaman Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 Няма нужда от много обяснения, просто вижте сайта и видеото по-долу. Цитирай
chayanne Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 Това е доста интересно. Като гледам как го мият с вода, предполагам, че е с плътно покритие от микро ведузи. Цитирай
kalata1 Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 Да на истина е много интересно . Някой има ли представа от къде мога да си закупя този аксесоар от България. Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 Такива падове има от поне година. Един приятел има такъв в колата - полезен е и си върши работата. Линк за този, който съм тествал. Цитирай
Dan7e Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 Във Aukro е пълно с такива... гледах и преди време мислех да си купя за в колата но се разколебах. Някакси не ми вдъхва доверие телефона ми да си седи свободно из таблото без да го държи нещо Гледах ги преди по 11лв май бяха, сега нз как са :/ Цитирай
Nope Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 Като гледам как слагат телефона под голям наклон, май не са карали по дупките у нас Цитирай
Vancuver Публикувано Юли 16, 2010 Публикувано Юли 16, 2010 Аз си го взех от Шел това Gecko и съм много доволен. В момента ми е отгоре на таблото и единственият минус е, че през деня яко напича слънцето, следователно супер много се нагрява телефонът. Иначе в началото го пробвах и на отвесната част на таблото - щом държи и на павета... И като се зацапа - с топла вода се измива (аз го правя с мокри кърпички) и е като ново! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.